torsdag 15 oktober 2009

Legions of the SVT: No return

Min vän Ika har gjort ett tv-reportage om Watain, Sveriges främsta och största black metal-export sedan Bathory. Visas ikväll i ”Skräckministeriet”, SVT2 21.30. Missa inte.

Mer svågerpolitisk hype: Mina vänner Beast har gjort sin första inspelning. Lyssna här. Debut även för Mattias Kennheds (Meanwhile, Imperial Leather) nya studio.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Och det läste jag nu....suck. Får väl hemsöka nätet då.

Anonym sa...

"Watain, Sveriges främsta och största black metal-export sedan Bathory."

Nej.

Herral de Santina sa...

Du får gärna ge ngt annat namn. Jag är genuint intresserad.

Herral de Santina sa...

…exakt samtidigt som jag skrev det där kom jag på 2 namn inom genren som turnerat mer och sålt mer skivor. Så, tut-tut på mig. Dock så tycker jag de två banden är sämre, så jag klamrar mig fast vid att jag skrev ”främsta” och försöker inbilla dig att jag pratade kvalité.

Parne sa...

Dark Funeral och Marduk? Båda sämre. Som sagt. Men ändå. Tut tut på dig.

skräddarn sa...

fint inslag om watain. tyvärr sätter det ju fingret på det största problemet med bm-scenen = för mycket new age mumbo jumbo och för lite humor. men bra är det ju.

Anti-Cosby sa...

Skräddarn: På tal om det. Anti-kosmos har ju blivit väl utnöt som begrepp. Själv föedrar jag ju superkosmos.

Anonym sa...

"Does humor belong in music?" Nej, skulle mitt svar vara. Fast sen verkar ju 90% av alla musiker som vill blanda in humor i musiken verka tro att lustiga kläder och spex är ett måste.

swarba sa...

humor är inte ett måste i musik, det är däremot självdistans

skräddarn sa...

självdistans är nog ordet jag sökte när jag skrev humor. självdistans är som sagt ett måste och humorn får man ibland på köpet.