måndag 19 oktober 2009

T-centralen: Hets mot byggjobbare


De håller på att bygga om nere i city – har för mig att det är någon gigantisk gammal postcentral som jämnats med marken. Nytt och snygg ska det bli, vad det nu än blir, och det verkar som schabraket inkorporeras i T-centralens struktur. Den här anteckningen på en av väggarna i det nya projektet är dock inte den mest förtroendeingivande signalen för framtiden.

…på samma sätt som ingen på ett förtroendeingivande sätt lyckas motivera hur hets mot en religion, oavsett vem det kommer ifrån, kan klassas som hets mot folkgrupp. Jag frågar alltså: Hur kan en grupp människor som bekänner sig till samma ideologiska trossystem, klassas som folkgrupp? I Just Can’t Hate Enough blir nervös. Alla inlägg där kristna och Sverigedemokrater hånas – *delete*

Uppdatering: En bättre förklaring av att fuck off till islam inte betyder kärlekskram till Sverigedemokraterna, hittar du här.

1 kommentar:

Anal Elf Kid sa...

Det är lite sorgligt att det verkar vara så ofantligt svårt för religiösa att begripa att man inte hatar just DERAS religion, för att sen i nästa andetag hylla någon annan som den enda sanningen, när man i själva verket hatar allt vad religion heter.

Lite som att säga att man hatar musik istället för att hävda att man hatar hip-hop, metal, synt, dansband eller krautrock.