tisdag 13 oktober 2009

Dagger Deb vs. Sverigedemokraterna

En man vid namn Erik Hellsborn väljer att kommentera Dagger Deb med orden ”Usch, vilken sur och ilsken människa du verkar vara. Sluta hata.” Kan tyckas vettigt, då Dagger Deb, precis som jag, ofta är sur, ilsken och hatfylld. Men vem är då denne klarsynte Hellsborn?
Jo, han är en ”25-årig Sverigedemokrat” som ”tror på någon form av högre makt och ligger kristendomen närmare än någon annan religion”. Han gillar ”Lord of the rings”, ”Braveheart”, ”Sällskapsresan”, Nordman, Hel, styrketräning, Ultima Thule och politik. Han gillar inte ”mångkultur”. Han bor i Varberg. Jag har faktiskt aldrig hört talas om någon mer rimlig kombination av intressen och bakgrund. Slutresultat: En fullständig MOG-representant – kulturellt, ideologiskt, geografiskt.
Läs gärna mer om Erik Hellsborn här.

1 kommentar:

Kvittermaskin sa...

Förstår inte hur vissa människor tänker. Men det finns vissa gemensamma drag i personer med åsikter liknande Erik Hellsborns verklighetsbild såsom att det finns EN sanning, att alla utom DE SJÄLVA är förda bakom ljuset och att man har TOLKNNGSFÖRETRÄDE på vetenskapligt material. Vad som vore nyttigt för en hel del människor vore att bläddra igenom en bok med någon form av sociologi och fundera lite över hur världen kan vara konstruerad...