måndag 12 oktober 2009

Fredrik Virtanen is the new game of the arsehole


”Jag har tut-tut i öron. Jag har tut-tut mellan öron.
Tut-tut överallt för mig. Vad göra? Skriva artikel jag göra!”


Landet runt kämpar arrangörer och musiker mot Socialstyrelsens fascistiska rekommendationer gällande ljudnivån på konserter. Lagens män har förklarat öppet krig mot våra älskade rockdecibel. Ljudsnokarna kan dyka upp när du minst anar det, mäta diskret och drämma till med saftiga bötesbelopp. Så vad gör en av Sveriges mest kända journalister? Jo, han går och ser ett mediokert föredettingband som just nu råkar vara hypat i Stockholms nedsläckta mediakretsar. Sedan ägnar han en helsida i vår största kvällstidning åt att argumentera för hårdare restriktioner. Tack, Fredrik Virtanen. Bara för att du är en sådan inkompetent jävla nolla att du inte klarar av att behärska ett par öronproppar, så ska vi alla lida för det.

Gasen i botten – sänk Virtanen.


7 kommentarer:

Unknown sa...

Dagsfärsk artikel i GP i samma ämnne: http://www.gp.se/kulturnoje/1.222577-for-hog-volym-fran-scenerna

Intressant att det är popfolket som överskrider mest och att föräldrar är så SATANS dåliga på att skydda sina barn? Hur är man funtad när man tar med sig sina ungar på Europe (!) och sen inte ens ser till att de har öronproppar, oavsett gränsvärden?

Wonder Boy sa...

Blä för konserter där man måste ha öronproppar. Låter skit, och tinnitus skulle jag inte önska min värsta fiende.

Master Blaster sa...

Wonder Boy: Du är - tönt.

Herral de Santina sa...

MEH: Sverige är så kört gällande detta att det finns inte. 150 000kr i böter? Guds kuk. Vad är det för skadestånd på grov våldtäkt?

henry fiat sa...

Fredrik Virtanen är en av sveriges mest talanglösa journalister - det var känt sedan tidigare. Att han dessutom är kokainist och arbetar på en av sveriges sämsta tidningar är väl mer eller mindre känt.

Nu sållar han sig till epitetet jubelidiot också.

En trendkänslig jävla fjant som inte vågar stå för någonting, vilket iofs är legio om man arbetar på Aftonhoran.

Sulla sa...

Wonder Boy: Människor som pratar/tänker högt låter ännu värre.

Sen KAN man ju ta och investera i ett par öronproppar av något högre kvalitet, vilket leder till att man i väldigt hög grad kan reglera ljudvolymen själv och slipper höra idioterna bredvid gnälla över volym/låtval/"det var bättre förr" samt får den behållning man rent fysiskt vill ha av en hög volym. Vad skulle t ex. Sunno))) vara utan ljudvågor som böjer håren på armarna bakåt och får ölen att bli avslagen inom 30 sekunder?

Fredrik Virtanen? Finns det någon annan vars blotta uppenbarelse till så hög grad visar på det västerländska samhällets mentala och fysiska kollaps och dekadens?

Wonder Boy sa...

Okej, jag önskar Master Blaster svårartad vilja-ta-livet-av-sig-tinnitus. Tuffing där.

Och visst, dyra proppar är bättre, förstår också varför det kan bli en mycket bättre upplevelse med tsunami-ljudvågor.

...människor ger jag inte mycket för alls.