torsdag 22 oktober 2009

Förberedelser, lektion #138: Night Poison



The dj ritual: Imorgon smäller det till på StrandPoison Idea, historiens främsta dödspunkare, gör sin förmodligen sista spelning någonsin på europeisk mark. Biljettinfo hittar du här, min intervju med bandet hittar du här – skynda, skynda om du ska med på tåget till intet. Örnen har landat och gruppen festar exakt just nu på Södermalm. Gatan vibrerar av rykten om en hemlig extraspelning under helgen, men jag skulle inte satsa en japansk flexi från 1985 på att det blir av. Jag och Death Row-Henrik spelar skivor. Strand saknar vinylspelar, därav bara cd:s. All metal bortrensad – this is hardcorepunk.

The patch ritual: Annas födelsedagspresent (tack!) har äntligt hittat hem. Jackan slog både symaskin och manuell nål/tråd. Lim rules.

The bass ritual: Ny demoinspelning med Sonic Ritual inom kort. Fungerande utrustning – check. Min topp och låda låter som en påse grus men det är inte mycket att göra åt. Det blir fyra låtar: Två snabba, en långsam och en i mellantempo. Två börjar med bas, två med gitarr. Vi tror på equalizing distort intros. Försmak: ”Harm’s highway” (långsam, basintro) live i GBG tidigare i år.

The foreplay ritual: Missa inte förfesten – se nedan. Nitad har dock ställt in då Modde har brutit nyckelbenet på grund av osunt uppförande. Night Fever går på först, prick 18.30.



Ses där.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vill bara kommentera att jag tyckte det var hysteriskt kul att när jag klickade på länken för SR-låten på youtube så låg ett klipp av helvetets port högst upp som liknande klipp.
Nå det är sent, jag är gammal och trött.

Herral de Santina sa...

du vet: alla lika, alla olika.

Patsy sa...

Social Circkle fetknäckte för en timme sen på verket i Umeå, missa inte!

Jonsson sa...

"Related Videos"; hur kan Right Said Fred vara med där? Trovärdighet noll för Youtube.

Anonym sa...

Nitad har ställt in alltså? På riktigt?

Herral de Santina sa...

Ja, på riktigt. Jag ljuger inte om Hard Core.