måndag 15 juni 2009

Hardcore Superstar – fast på tv!

Via elitlistan Thinktank beskyller mina belackare mig för att bara dissa Hardcore Superstar för att det är ”svennig” musik. Jag måste bibehålla min ”kredd”, helt enkelt. Ett barockt påstående. För att demonstrera min ståndpunkt så bjuder jag på denna liknelse:

Om bra, genuin, muskelförstörande rockmusik ska kännas som den här filmen, så är Hardcore Superstar mer att likna vid denna fantastiska TV4-produktionen:

”Två ägg i högklackat
Svensk fars från 2005. Det har gått ett år sedan bröderna Nilsson delade sin diversehandel mellan sig. Lillebror Ingmar har satsat på konferens och underhållning. Han har anställt hantverkaren Lufsen och invandrartjejen Virena. Storebror Gustav har satsat på en verkstad där han reparerar motorsågar. Ingemar och Lufsen har bestämt sig för att ordna en singelkväll på konferensanläggningen och vem vet, kanske Ingmar kan hitta en kvinna där. Men frågan är om Lufsen verkligen klarar av att ha ansvaret för en så stor fest. Och är verkligen paret som kommit mor och son eller är de swingers? Och varför går inte Gustav hem trots att det är lördag?”

Med andra ord inte av intresse om du har sund mental status.
Som jag.

3 kommentarer:

Gran sa...

Vilket tvprogram är Helvetets port?

Parne sa...

Gran>> Om man tittar på deras video så är det väl ganska uppenbart att det är "Vi på Saltkråkan"...

Daniel Josefsson sa...

"Snickeriet". Möjligen "Plötsligt i Vinslöv".