torsdag 4 juni 2009

Jonas Granvik: he'll put semen in the eye sockets of Danmark (the remix)

Jonas bär på ett omättligt hat gentemot Danmark. Detta manifesteras bland annat i att han skriver om tv-tablåers beskrivningar av dansk smörja.

Originalet.
Chris på skolbänken
Danskt hälsoprogram från 2008.
Del 2 av 3. Den dansk-amerikanske hälsocoachen har åtagit sig att på två månader försöka förändra kost- och motionsvanorna hos en dansk gymnasieklass. För att söka inspiration och stärka den sviktande motivationen hos eleverna åker han tillsammans med sin fokusgrupp bestående av tre av eleverna på en studieresa till en amerikansk skola.

The remix.
Granvik på danskdödarstråt
Svenskt hälsoprogram från 2008.
Del 2 av 3. Den danskhatande danskmördarcoachen har åtagit sig att på två månader försöka få en dansk gymnasieklass att sluta andas. För att söka inspiration och stärka den sviktande motivationen hos eleverna åker han ut på den danska landsbygden och visar upp förfallet. Danskarnas rasism, likgiltighet och kassa matvanor väller mot klassen likt en överdimensionerad svinpestsmittad rödpölse. Det som till sist får elevernas livsgnista att släckas är ett besök på en dansk bordell där fula/fulla danskar köper den våldtäktssex den danska regeringen anser att alla fula/fulla danskars har rätt till.

2 kommentarer:

. sa...

Gravik har nästan alltid rätt. I alla fall när det gäller Danmark.

Slobodan Burgher sa...

Hoppas pa rejalt med punk-kred genom att upprepa den har gamla ramsan som ar relativt half-relevant till bloggen...

"Publiken runkar med vita handskar
Brudar skiter på dumma danskar"

ho ho ho