söndag 21 juni 2009

Sms-rapporter från verkligheten:
AC/DC i Göteborg

En vän berättar hur läget är på AC/DC precis exakt nu:

”Sweden Rock flyttade just till Göteborg”
”For those about to bära diadem med djävulshorn och spela i coverband på Avenyn we salute you”.

En annan vän började sms:a hat redan tidigare idag:
”Rubrik i aftonbladet imorgon: BAJSEXPLOSION – bombattentat mot Ac/dc-konsert i Göteborg. Efter en dag med inavlade bilmekaniker från Flen, intellektuellt invalida trebarnsmorsor och farsor från Falun och Sandviken, det vill säga avföring i mänsklig skepnad, vill man bara spränga hela Ullevi.”

Själv kan jag inte sluta tänka på ”For those about to suck cock”.

29 kommentarer:

Lisa D-H sa...

Alltså, jag läser mest din blogg för att jag i smyg är lite kär i din fru (ja jag är en heterosexuell lyckligt gift tvåbarnsmamma) och tycker hon borde skriva en egen blogg. Din är bra och fin med, det var ingen förtäckt kritik. Men balla tatueringar och sjukt smarta kommentarer (om du citerar henne rätt dvs) gör ju att man vill läsa mer. Så, nu har jag skickat mitt livs första inlägg som kanske kan missuppfattas som psyko, det var inte meningen alls. Sorry. Heja er! Lycka till med skaldjuret!

Anal Elf Kid sa...

Satt utanför Lejonet & Björnen och åt glass med syrran och hennes knoddar när ett stort gäng med sketfulla karlar skränade förbi. Självklart iförda Sweden Rock- och AC/DC t-shirts. Det lät ungefär som en mindre fotbollshejarklack och den sammanlagda intelligenskvoten tyckes häpnadsväckande låg.

Jag fick en dimmig och dumdryg blick från en av killarna och rös till då de såg ut att vara i min egen ålder och således slutade vara ungdomar för bra jävla länge sen.

-Kalvar på grönbete, sa jag till systerdottern som storögt åt sin glass medan zombieskocken drog förbi. Då kändes det rätt bra att inte ha någon biljett.

Andréas sa...

Vad väntar ni er när det är 57000 personer på en konsert? Klart att det är barnfamiljer, svennebanan och liknande som ser sin chans att få skrika, supa och komma ihåg sina ungdomsidoler... samma sak med maiden- och metallicakonserter på Ullevi.

Anal Elf Kid sa...

Andréas, såklart är det så, men det är nyttigt att bli påmind om hur mycket man hatar dessa svennebananer som blir hårdrockare varenda jävla gång något av de riktigt stora banden är i stan. Och bara då.

Inte direkt samma personer man stöter på när ett lovande band spelar för 20 pers på Centurion direkt :(

Anonym sa...

bra blogg:
http://steveaustin.bloggspace.se/1052240/Kulturell-relativism-eller-absolutism-del-tva/

Herral de Santina sa...

Jag förstår inte riktigt vad Björns återfödelse som ”intellektuell” staplare av svåra ord och långa meningsbyggnader, försvarare av traditionella värderingar samt smygsnuskfotograf av asiatiska tonårsben, har med AC/DC att göra. Det är väl bara den sistnämnda karaktärsrollen som australiensarna kan relatera till. Men ok: *gilla*

Per sa...

Vem är denne Björn?
Folk som länkar nassar bör ju få höra att de länkar nassar. Oskorei må försöka framställa sig som nåt annat, men en identitär är likförbannat bara en nasse.

Herral de Santina sa...

Jag tror nog att alla som länkar till denne svenskhetsande halvbabian är fullt medvetna om vart den där mediokra halvfiguren till kukskalle står, rent politiskt. Rent kukigt tror jag inte att han står alls.

Hetsapan sa...

Lisa: nu är jag smygkär i dig också. Och ja, han citerar mig rätt, jag är så smart som jag låter. Och rolig. Men blogglös!

Anonym sa...

Jag uppskattade antalet epilepsiblinkande djävulshorn i publikhavet till ca 1% av den totala massan.

Herral de Santina sa...

I Globen så var det snarare 40%.

Sus sa...

Könsfördelningen var väldigt ojämn, som vanligt på hårdrockskonserter, men två exemplar av den där intellektuellt invalidiserade sorten (som lät born and bred i götet, dock) tog damtoans kö i besittning efter konserten. Då min kompis kommer ut från sitt bås skränar den ena med sin folkölsstinna Blend Ultra-röst mot henne: ”det luktar som du har bajsat därinne, Skopunkten!”.

Lisa D-H sa...

Cornelia: jag fortsätter att tråna på avstånd. Får du för dig att ta över världen med cool blogg, let me know.

Göran Totenkropf sa...

Sus:
Hahaha! "Skopunkten". Bästa subtila dissen jag hört på hur länge som helst. Vad kan det vara som gör henne förtjänt av det öknamnet?

Sus sa...

Jag blev faktiskt helt paff inför hennes mycket oväntade genialitet. Jag brukar kunna säga något men tittade bara helt förundrat på skådespelet utan att yppa ett ord.
Själva källan till citatet hade skinnpaj, någon sorts cowboyboots på fötterna och två ullevi-pissöl i händerna. På huvudet hade hon två råttsvansar till tofsar där hon stuckit ner sugrör med silvrigt glitter på. Allt ackompanjerat av solariebränna och utfluten blå mascara. En riktig uppenbarelse alltså, som inte ville acceptera att vi vägrade låta henne gå före i kön till damtoan som luktade ruskigt avlopp. Det räcker för en gliring eller två ;)

Herral de Santina sa...

på riktigt: jag fattar inte "skopunkten" som diss.

Sus sa...

Jag tror att glittertofsen måste tyckt att vår avsaknad av bängfylla och blinkande djävulshorn var jävligt tråksvennigt, alltså. Skopunkten är kanske som att ”få 22 000 svennebananbrudar på Ullevi betala för en”.

Steve sa...

Ännu en gång blir man på omvägar upplyst om att man nämnts här i negativa ordalag. Men visst är jag intellektuell (utan citationstecken). Har pluggat på universitet i fem år och för mig faller sig det helt naturligt att stundtals använda sig av ett avancerat skriftspråk. Sen om några jantelagssvennar med Oskar Dronjak-smala vokabulär stör sig på det kan jag bara hånskratta åt deras enfald och okunnighet.

Och beträffande innehållet i Oskoreis (och mina) inlägg: Vad sägs om att kritiskt granska det i stället för att börja raljera om könsorgan, vikingar osv? Det signalerar ju bara att du inte har argument nog att att bemöta det sakligt. Du (och andra) verkar för övrigt ha väääldigt svårt med att förstå att bara för att man läser en blogg, en tidning, en bok eller vad fan som helst och håller med om vissa saker så behöver det inte betyda att man stödjer dessa företeelser fullt ut. Det (liksom misstänkliggörandet: läser man en "nazistblogg" så är man nazist) är ett vanligt argumentations- och tankefel: falsk dikotomi. Antingen är du med oss eller mot oss. Eller Bush den yngres variant: "Either you are with us or with the terrorists". Men världen funkar inte så, i alla fall inte för mig. Den är inte helt svart eller helt vit. Jag håller med om vissa saker som Oskorei skriver om, men mycket som berör invandring, hans enligt mig felaktiga syn på det indoeuropeiska ursamhället (som jag inte tror har funnits) och en miljon andra saker håller jag INTE med om. Det skrev jag även i en tidigare kommentar. Faktum är att jag planerar en göra en hel serie av relaterade inlägg som kritiserar Motpol-bloggarna på min egen blogg, så du och dina medlöpare lär få tillfälle att jubla. Däremot är Oskorei (som inte alls är nazist för övrigt, Per, din dummerjöns) tveklöst en oerhört välskriven och intressant blogg med många intressanta infallsvinklar och ämnen. Även du skulle nog hålla med om en hel del om du väl försökte tänka bort att han är "nazist". Samma sak med Mohamed Omar (fast jag har överlag väldigt svårt för den killen): väldigt intressant och en del är till och med vettigt, men det mesta är idioti enligt mig. Detta förhållningssätt är givetvis också analogt med åsikter: jag är vänster i vissa frågor, höger i andra, liberal i vissa, mijöpartist i andra, konservativ etc etc. Jag försöker framför allt ha s.k. tentativa åsikter i de flesta frågor, vilket innebär att man prövar ett påstående och ser om det håller efter att det utsatts för motargument. Av just den anledningen bjöd jag in min syster till att svara på mitt lätt provokativa antifeministinlägg: http://steveaustin.bloggspace.se/
Kaske har hon visat att jag har fel, varpå jag ändrar mig i frågan? Fler borde resonera som jag (nu låter jag som den där självgode PP7).

Läs även det här era små sötnosar och känn igen er: http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law

Herral de Santina sa...

negativa ordalag? jag skrev ju *gilla*.

Steve sa...

Det var väl mest "intellektuell" som jag syftade på, som underförstått lär betyda dålig, idiotisk e.d. Men kul om du verkligen gillar, pappa 138.

Per sa...

"liksom misstänkliggörandet: läser man en "nazistblogg" så är man nazist"

Att lägga saker i munnen på folk är väldigt jönsigt. Läs om läs rätt och gör rätt. Och jo, en identitär är en idit i klass med nazister även om det inte är en helt korrekt benämning, men när det gäller rasistiska idioter på högerkanten så bör vi alla generalisera).
För övrigt så är sällan folk som kallar sig för intellektuella intelektuella och studieår betyder inte ett skit mer än att du pallat att vara där, du kan ha tagit till dig nada, vilket är fallet med många människor. Och jävlar vad jag anstränger mig för att skriva lika långt och tradigt, men jag ger upp, för det finns inget mer att säga. Vem fan är du för övrigt?

Steve sa...

Per: Efter fem år på universitet lär man sig bland annat skillnaden mellan begreppen intelligent och intellektuell, och jag tror bestämt att det var det senare ordet Per egentligen fiskade efter. Nå väl, Per, jag har redan hävdat mig mer än lovligt mycket så jag tänker inte säga mer om detta. Vem jag är? Jag är Steve Austin - någon Per inte ska jiddra med. Hej på dig, Per.

bill ernstgren sa...

steve austin - en kort man på en hög häst. jag borde börja ta betalt för mina personslogans.

Per sa...

Ja, just det, jag skrev ju intellektuell. Läste du fel nu igen?
Du är dålig på att hävda dig på internet.

Steve sa...

Per, du tror att du menar "intellektuell" men du menar egentligen "intelligent", fast du är för ointelligent för att förstå det själv. SAOB om "intellektuell": om person l. samling av personer: som har intellektuella (litterära l. vetenskapliga o. d.) intressen l. djupare bildning, bildad; i sht: som ägnar sig åt intellektuell (litterär l. vetenskap­lig o. d.) sysselsättning; äv. substantiverat."

SAOB om "intelligent": "som har god fattningsgåva l. godt l. skarpt förstånd l. vaken tankeförmåga; som lätt inser l. begriper ngt, begåvad, klok, förståndig; skarpsinnig; om sak: som röjer l. vittnar om l. ådagalägger begåvning l. klokhet osv."

Du skrev: "För övrigt så är sällan folk som kallar sig för intellektuella intelektuella och studieår betyder inte ett skit mer än att du pallat att vara där, du kan ha tagit till dig nada, vilket är fallet med många människor."

Här menar du att bara för att man är intellektuell (pluggar på universitet i det här fallet) så behöver det inte betyda att man är intelligent. Inte sant?

Steve sa...

bill: Sant! I går red jag faktiskt på en pålle och gudars skymning vad hög den var! Läskigt!

Per sa...

Har du svårt för att läsa? Jag menade vad jag skrev. Hur många gånger ska jag behöva upprepa detta.
Kolla denna länk. Rätt kass text, men du borde fatta vad jag menar.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Intellektuell

Dvs jag köper inte att vilken fjant som helst ska få kalla sig intellektuell bara för att den pluggar eller pluggat på högskolenivå. Jag har alltså en ganska klassisk snäv definition av intellektuell. Dawkins är intelektuell, valfri student, nej.

Steve sa...

Jag är inte valfri student, ty jag är gud. Dawkins har fel: http://steveaustin.bloggspace.se/893534/Illusionen-om-gud/

Per sa...

Det spelar ingen roll om han har fel, han är intellektuell. Det är dessutom på sandlådenivå att försöka byta ämne genom att hänvisa till saker man själv skrivit.
Men nu kräver Crumbsuckers min uppmärksamhet.