måndag 15 juni 2009

”Taco patch party tonite!˝


Cornelia, Emma, Mattias, Jess, Anna.

Ett spontant tacoparty utbryter. Då Jess inte är svensk försöker vi förklara att detta numera är svensk folkhemsmat #1. Det går sådär, eftersom vi hamnar i en diskussion hurvida Svenssons får pippa efter det obligatoriska fedagsmyset med taco och ett sexpack öl eller/och en kanna rödtjut. Hon är för övrigt djupt imponerad av att till och med Telefonplans sunkigaste Vi-butik roddar upp vegansk tacofärs. I USA, trots sin gigantiska mexikanska befolkning, krävs det besök i specialbutiker för att hitta sådant. Go Sweden, go!


Ett spontant patchparty utbryter.


Som ett gangsterrapomslag, fast med tygmärken och kaffe i Muminkoppar istället för pokerkort, sedelbuntar och Hennessy.


Jess (invandrare) mannekängar Krillebus senaste design: en Anti Cimex-väska. Idé snodd från den Venom-tygväska som Goth-Henriks mamma sydde åt honom.


Att Krille ska försöka sy på tygmärken rakt: helt klart inte ett bra system. Gick sådär med Syphilitic Vaginas. Sprättnål fram.


Superfin krabbpresent från Anna. Men… Men… Jag kanske skulle… Krydda till den med… En ’Tallica-patch!

Eeeller inte.

12 kommentarer:

calle granehult sa...

Alltså, hur funkar det häringa patchpartyt egentligen. Byter man med varandra eller stylear man bara? Du måste utveckla.

Herral de Santina sa...

det var ju spontant så det var inte så mkt party egentligen. jag fick inspiration och letade fram min patchlåda. men man kanske skulle organisera det mer? typ som folk träffas å stickar.

calle granehult sa...

Gillar det faktum att du har en patchlåda. Folk generellt sett borde ha mer patchlådor.

När det gäller patchparty tycker jag att du ska tänka mer tupper ware-style. typ att man får boka dig så kommer du hem till en och demonstrerar de senaste patcharna. Goth-Henke kanske är med på ett hörn också och kör några basic rules, så man inte patchar fel.

Herral de Santina sa...

inte helt fel tänkt.

Andréas sa...

borde finnas ett blocket för patchar.

tjo sa...

Jag fick en Helvetets Port-patch av Kongo, bandets ena gitarrist, på Muskelrock-festivalen.

Slobodan Burgher sa...

Nu vet jag vad jag ska gora med mina tva stora Cimex backpatches. Nice.

goth-henke sa...

jag tycker du ska sy fast ditt Metal Box-tygmärke på krabbans nya klädesplagg.

Herral de Santina sa...

Slobodan: sälj ett till Goth-Henrik. Han har suktat efter mitt länge.

André sa...

Jag har en Pearl Jam-patch.

Inge Ansvar sa...

Har NI inte märkt att om man kollar tillräckligt länge på just "En ’Tallica-patchén" så ser loggan ut att just då (alt: då just att) innefatta bokstäverna N samt "Tallica". Så att det låter som om man skulle tokskrika att man gillar dem på riktigt, skulle man då utropa crazyhögt: N´TALLICA!!!

PS! Rätta mig gärna OM jag har fel! Alla pronomen ogillas!

Ume sa...

Förklara för mig på vilket sätt du och dina vänner är mer värda än de som var på Ullevi igår, de på SRF, mm? Säger inte att jag inte hålle rmed dig, förklara bara varför du tycker att du är en bättre människa pga en viss musiksmak?