söndag 25 april 2010

Barnens favorit möter undergång, a.k.a.
Bert joins the Klan


Prima destruct-o-core. Köp.

Anders Jacobsson – älskad barnboksförfattare och fembarnsfar – har som ni vet hamnat i rasrelaterat blåsväder. Efter ett ytterst tvetydigt inlägg på sin blogg angående ensamma flyktingbarn, stängde huvudsajten Allt om barn ner killens digitala plattform mot allmänheten. Detta har givetvis blivit mumma för den nationellt medvetna nätmobben. Det hetsas om det vanliga: Pk-maffian, Nordkorea-fasoner, DDR, Bonnier-förtryck, ZOG och censur. Eller, ”cencur” som det ofta heter när rättshaverister på högerflanken rasar.

Och Anders håller med. På Newsmill skriver han att det ”här är ett angrepp på åsikts och yttrandefriheten i vårt land Sverige. Det är ett maktövergrepp i syfte att skrämma och tysta fritt tänkande medborgare.”

Som alla hyfsat normalbegåvade individer förstår är detta naturligtvis skitsnack. Det handlar inte om censur. Ingen har kickat ut Anders Jacobsson från the world wide web. Han är inte persona non data. Han anställdes för att blogga om sitt familjeliv. När han sedan halkade ut på minerat område och började uttrycka åsikter som hans arbetsgivare inte kan stå för, fick han kicken. Det står honom fritt att när som helst starta upp en blogg i privat regi, där han kan skriva exakt vad han vill.

Om han förbjudits att använda internet – det hade varit censur. Nu är det inte så, och patriot.nu ställer säkert upp med bandbredd och megabyte om Anders Jacobsson vill återuppta bloggandet.

Så vad sa han då? Jag saxar från Expressen:

”Då jag som ömmande fembarnspappa läser om de stackars ensamkommande flyktingbarnen grips jag av vemod, kärlek och omhuldande tankar. De små stackarna har som ett mirakel lyckats hitta hit till oss i Sverige. Små nuttisarna. Jag tycker verkligen vi måste hjälpa alla dessa små. Ty, de är icke endast ensamma små barn utan föräldrar. Nästan samtliga av dem lider också av en FRUKTANSVÄRD sjukdom – Hutchinson-Gilfords syndrom – som gör att man åldras i förtid. Fruktansvärt!!! Dessa små gossebarn som likt maskrosfrön far som vilsna utlämnade lamm tultar omkring med knubbiga knän och uppsträckta armar. Kom i farbror Anders famn - allihop, alla barn från alla länder, så ska jag skydda er och leka Lilltåa, Tåtilla, Tillerosa, Kroknosa och Stortompen med er.”

Och:

”Att ta emot flyktingar med de av FN ställda giltiga skälen är självklart, anser jag. Dock så fort man ifrågasätter den blinda massinvandringen får man rasiststämpel och blir per automatik främlingsfientlig.”


Ah, ständigt denna ”blinda massinvandring” som likt en slug vessla ämnar förstöra vårt vackra fosterland. Modigt av Anders Jacobsson att ta bladet från munnen och sluta hyckla. Eller? Nu när bajset har åkt rakt in i fläkten, backar upphovsmannen och bortförklarar allt som ”satir”. Av vad? Ska inte satir vara roligt? Något du skrattar åt?

Jag ser mig själv som ett stort fan av satir, ironi och häcklande, men förstår inte riktigt poängen. Så jag gjorde det varje journalist gör i en sådan här smetig historia: Jag gick direkt till källan. Mannen ställde gladeligen upp på en telefonintervju för att snabbt reda ut härvan*.
Så här gick det:

Jag förstår inte riktigt din satir. Vad är det du är ute efter?
– Jo du, Krillebus, det ska jag förklara. Alla dessa människor som kommer hit som ensamma flyktingbarn, det är helt uppenbart att det inte rör sig om barn. Många av dem har ju skägg och allt! Först kommer de så kallade barnen, ankarpersoner, sedan kommer hela familjen på 30-40 pers för att snylta åt sig bidrag. Och riskerar de utvisning blir ungarna genast ”apatiska”

Men enligt svensk lag är du barn till och med att du fyller 18 år. Är du 16 år är du fortfarande ett barn enligt lagen – skägg eller inte skägg.
– Och därför måste vi ändra lagen! Så att vi kan tackla denna massinvandring från länder där folkslagen utvecklas snabbare. Har du musch är du inte ett barn, punkt slut. Rakt tillbaka till din egen sandlåda Osama! Detsamma gäller flickorna, som i dessa länder utvecklas mycket tidigare än våra svenska jäntor.

Så en 13-årig flicka räknas som kvinna om hon är tidig i utvecklingen?
– Ja, du vet väl vad som sägs i barnboksbranschen? Allt utan blöja går att töja, ha ha ha!

Tack för att du förklarar. Kan jag fråga något privat?
– Shoot!

Det har länge gått ett rykte om dig i medievärlden. Tydligen brukar du åka på semester tillsammans med din mor. Och ibland, under dessa resor, när du känner dig nere, så brukar hon tillfredsställa dig. Med handen. Är det sant?
– Nej.

Så det stämmer inte? Skönt, för att…
– Absolut inte, tror du att jag är pervers? Först tillfredställer jag mig själv medan hon tittar, sedan kollar jag på när hon gör detsamma. Allt är över på max 20 minuter, och är ett sätt att släppa på stress som vi använt oss av sedan jag var liten. Som om min morsa skulle runka av mig… Nej herregud! Det vore väl ett synnerligen osunt förhållande mellan två familjemedlemmar. Jag har då aldrig hört på maken. Skäms, människa!

Förlåt.
– Silence, I kill you! This time you have fucked with the wrong guy.


”You’ve unleashed the fucking fury.”

* Hela det här inlägget är hittepå. Jag har inte intervjuat Anders Jacobsson. Jag vet ingenting om honom, hans nationella medvetenhet eller hans relation till sin moder. Detta är så kallad satir och ironi.

Ha ha ha. Kul va?

14 kommentarer:

Anonym sa...

apropå det: "– En människa som är sjutton år gammal är i stort sett vuxen. Barn förföljs aldrig." SD:s syn på ensamkommande flyktingbarn: http://bit.ly/dweYEX

Herral de Santina sa...

Det där var så orimligt overkligt att jag måste blogga om det. Hittepåartikel!

Anonym sa...

Älskar hans försvarstal på Newsmill när han räknar up alla skäl till varför han är en good guy. Jävligt mycket ”men Hassan på kebaben är okej”-stuk

elias sa...

ja, den här fråga/svar-avslutningen, hur kan den finnas?

"Menar du att barn aldrig har drabbats av förföljelse?
– Jo, en gång i världshistorien. Det var Herodes som förföljde gossebarn. Men det är det enda."

Obersturmbannfuhrer Anders Jacobsson sa...

Gutten abend arschloss! Meine blitzkrieg SS stormtroopen advokaten ist immer gekommen zu deine house. Ich wohne deine bloggen stämma!

Zu haben mit der wrong führer geficken! Sieg heil! Stuka! SD in der whale 2010!

Deine,
Anders Jacobsson
Kinderbüchen SS

Martin sa...

Önskar jag kunde lägga in Pontus Lundqvist "smygkommunistiska PK-vänsterpyramiden" från senaste Galago.

Är det han som vill att just hans utvecklingsstörda son ska få undantagstillstånd från sexköpslagen eller är det den andra i gänget?

Herral de Santina sa...

Berätta mer om denna pyramid.

Ang. sexköpslagen så vet jag inget om detta.

Parne sa...

Martin>> Det är den andra snubben som vill att grabben ska få göka.

Julia sa...

Hans kollega Sören Olsson twittrar om "roliga" blogginlägg om hur man fuskar sig till uppehållstillstånd.

Herral de Santina sa...

Julia: Är det ”satir”? Eller vill han kanske tipsa behövande om hur man får stanna?

Hanna Johansson sa...

Assåseriöst. Men haha!, i alla fall! Till ditt inlägg, inte hans.

JC sa...

Men om barn inte kan ha mustasch innebär ju det att stora delar av herr Jacobssons läsekrets är vuxna. För det är väl i stort sett fjunmustaschiga moppepojkar (13-19 år) vars enda intellektuella utmaning i livet och kontakt med skriven text är just Bertböckerna, samma "vuxna" som gjort herr Jacobsson till en rik och framgångsrik man.

Dizzy Gillespie sa...

JC: Hoppla, sakta i backarna. Det är SVENSKA barn, fattaru ju. Då är en vuxen uppsyn a-ok!

Martin sa...

138:

Det är en Pontuslundkvist-ig pastisch på den här klassikern http://flag.blackened.net/liberty/archive/iww-pyramid.gif vars världsbild han tillskriver det hemliga sällskapet "Kommentatorfältherrarna"

och

Det var tydligen den andra av dem.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article402585.ab