söndag 4 april 2010

The rise of the mollusk men vol. 2

Det finns inget som ingjuter förtroende och pepp så mycket som en anonym person på internet som uppmanar till ”självransakan”.

”Ja den lilla klick i Sverige och världen som är nazister är dumma i huvudet. Och? Det finns gott om skeva ungdomar i det här landet, oavsett om de har Hitler eller 50 cent som ledstjärna i livet.
Saken är den att t.ex. araber är oerhört överrepresenterade i statistiken över grova brott som misshandel, rån, våldtäkt och mord. Det behöver man inte vara nazist för att hävda, utan det räcker med att läsa BRÅ:s undersökningar. Och DET är människor trötta på, likaså så att pöbelmedia utelämnar uppgifter om detta. Det blir minst sagt pinsamt när du hela tiden ska attackera "inavlade lantisar" och stolliga kristna medan du helt utelämnar ett av landets allra största problem: massinvandringen och dess, tyvärr, negativa konsekvenser. Färre samhällsanalyser och mer självrannsakan, efterfrågas.
Tack på förhand.”


Tack själv. I’ll get right on it. Vi ses i Valhall/Nangijala.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan ge en ledtråd apropå att vara anonym: jag bor i Äppelviken. Vilket är nästan som Äppeldalen, dit man kommer EFTER Nangijala, dvs Nangilima. Allt makt åt Tengil. Han skulle säkert ha varit mindre generös med anhöriginvandringsmottagningen om han hade styrt Sverige=)

Herral de Santina sa...

Ja, det finns ju inget som stavas utopi och drömsamhälle så mycket som en beriden Georg Årlin iklädd svart riddarhjälm och lajvarutrustning.

E. Hilter sa...

Mordor då, där lär de också vara ganska hårda mot massinvandringen?