torsdag 1 april 2010

"Men de göööör ju sååå bra reklam för Sverige…"

”Nästan samtliga hotellrum i Stockholm är sedan länge fullbokade inför sommarens bröllop mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Detta innebär ett stort problem för kungafamiljen som saknar boende för närmare 500 av sina bröllopsgäster. Hovet går därför ut med en vädjan till Stockholms invånare - Byt din lägenhet mot en vecka på valfritt hotell i Sverige.

Det är i första hand representativa våningar på Östermalm och andra områden nära Stockholms slott som efterfrågas. Från den 14 till den 21 juni behöver hovet tillgång till lägenheterna. I utbyte får innehavaren bo en vecka på hotell någonstans ute i landet.”

6 kommentarer:

Anonym sa...

1 april?

Herral de Santina sa...

Hela kungafamiljen är ju ett aprilskämt som tyvärr är alldeles på riktigt.

Fredrik sa...

Det här med att man kan hyra ut sin lägenhet för typ 25 papp till någon svenskromantisk tysk med birkenstocks och ryggacne låter mer givande faktiskt...

Björn sa...

Det tragiska är att knugen troligen inte pröjsar ur egen ficka. Jag är emot dödsstraff, men när det kommer till blåblodiga iglar så är jag kluven. Det är ju trots allt de själva som inte anser att de är som alla andra människor. Därför borde väl inte dödsstraff på kungafamiljen vara en speciellt provokativ fråga?

Martin sa...

Parantes: Försvarare av apanaget brukar säga att Calle tjänat ihop de flesta av sina slantar genom börsinvesteringar och liknande av arvssummor... var har vi sett dem i debatten angående slösade skattekronor?


(både vurmarna och slantarna då)

Orren sa...

Östermalm? Så min omöblerade etta i midsommarkransen där man sover på luftmadrass duger alltså inte åt rojalisterna?