fredag 15 oktober 2010

Intressen: ”Cats, kittens, you know, pussy in general”

Jag hinner med mycket när jag går upp bebistidigt. Dammsuga och skura köket. Skicka tvåhundra sms till människor som inte gått upp ännu. Lyssna igenom vinylutgåvan av Attitude Adjustments demo från 1985 hela två gånger innan Olivia ger sig på stereon.

Samt fundera kring Hanna Hellquists senaste krönika. Jag gillar henne och jag gillar hennes skriverier. Men en sak stör mig:

Finns Hanna Hellquists katt på riktigt?

Misstänker att den är som Johan Cronemans vän Manuel – fullständigt fabricerad. Jag börjar tröttna på att läsa om hur hon klappar den där fantasikatten i tid och otid. Eller är det någon omskrivning för onani som jag är för gammal och för mycket otidsenlig man för att förstå?


Som bebisskötare ser min vardag ut ungefär som Tony Montanas.

6 kommentarer:

David Noaksson sa...

Haha, Manuel. Lika verklig som Molgan, antagligen. Borde också introducera en låtsaskompis i mina krönikor, någon med en mustig bokstavskombination (bokstavligen, alltså), typ Danko. Så att det hela tiden finns ett frö av tvivel hos läsarna. Anders eller Anna kommer man undan med för lätt.

Kristoffer sa...

Shit, orka göra saker under pappaledigheten. Själv ägnar jag pappadagarna åt mitt ohälsosamt stora intresse för Sverigedemokraterna och Anton Abele. Här på feskrensarkusten har vi tydligen fått en ny stjärna, som nästan (men inte riktigt) kan välta omkull Levi Klausens pokal. Eftersom GP:s lokalteve kanske inte är så spriddd i 08-området passar jag på att länka.

Kristoffer sa...

Helvete, jag länkade väl aldrig? Unge trixade in och drog till sig uppmärksamheten. Här är den i alla fall:
http://www.gp.se/gptv?path=gptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Goteborg&playfile=12270_Sverigedemokrat_vill_tillbaka_till_bondesamhallet_130662.pls&autostart=1

Kristoffer sa...

Alltså, hon talar ju bäst för sig själv men ändå: Bohuslänsk äggost? Bondesamhälle? Korsriddare? Istället för politik: förvirring.

Stones sa...

Grym bild, napp flaskan och kniven :) Undrar vad han har för sig där hemma.
Hanna Hellquists katt, det är säkert en mjukisdjur, men hennes skriverier är intressanta.

Anonym sa...

Mmm, jag är också svag för Hanna, och här är hon och katten...underbart klipp! Katten existerar! http://www.youtube.com/watch?v=FW6_S9fsryA