tisdag 22 mars 2011

Dagen då Verkligheten slutligen sköt sig själv i ansiktet, ty den visste att vi nått orimlighetens ändhållplats och där ej fanns mer att se


Så många briljanta människor som dött för tidigt. Skådespelare, musiker, konstnärer, kreatörer, diktatorer, agitatorer, skitgrisar. Människor som tagits ifrån oss medan de fortfarande hade så mycket att ge. Men Mats Drougge lever fortfarande.

Han.
Lever.
Fortfarande.

Varför? För att kunna utnämna de vandrande aborterna Adept till landets bästa rockband? Nej. Nog nu. Ya basta, Drougge!

Jag önskar honom aids och ebola i huvud respektive anus. Nu. Idag.

Kan vi samla in pengar till det?

22 kommentarer:

Metal Shrine.se sa...

Snodde bilden, men länkade. Fullkomligt obegripligt. Först tsunamin och nu detta. http://metalshrineblogg.blogspot.com/2011/03/ah-herregud-avliva-mig-nu-snodde-bilden.html#links

Anonym sa...

Frågan jag ställer mig: varför väljer du att exponera skiten?

138 sa...

En fullt legitim fråga som jag själv ställt många gånger:

Bättre att tiga ihjäl, eller basunera ut hur mycket du hatar skiten?

Jag väljer oftare att basunera ut skiten, därav IJCHE:s existens. Det är det eller pistolen mot tinningen. Jag måste få utlopp.

Anonym sa...

Mats D spelar trots allt på en av de bästa svenska singlarna någonsin.
/marcus

138 sa...

Det är trots allt 30+ år sedan. What has he done for us lately?

Åååhhh… nu började jag tänka på när jag var på den där misärfesten Svensk Punk 25 år. Gah! Tack, Marcus!

martin sa...

Men är inte detta den absolut bästa lösningen? En tidning som har Lok/Lillasyster-trollet som motorredaktör (!), kapitaliserar på unga flickors osäkerhet och lumparkillars (enligt normen obligatoriska) dyngkåthet och drivs av en närmare 50 år gammal flåsgubbe - klart som fan att de utser Adept till Sveriges bästa band. Ponera att vinnaren istället blivit Graveyard, Bombus eller, varför inte, Paper? Hade inte det varit hundrasju resor värre? DÅ hade vi kunnat snacka orimlighet. Nu blir det mest ett "jaha?".

138 sa...

Martin: Ah. Now I see clearly. Jag har faktiskt aldrig tänkt på det på det viset, men du har ju absolut en poäng.

Nå, hur gör vi med den där insamlingen för att ge honom aids i huvudet då?

Rikard sa...

Med tanke på hur du formulerat det här inlägget antar jag att du sett filmen American om Bill Hicks. Om inte kan jag verkligen rekommendera den.

138 sa...

Nej, faktiskt inte. Jag är en rudis gällande Hicks.

martin sa...

Alltså, jag är på inget sätt emot insamlingen. Han har definitivt tjänat ihop till sin skallaids genom åren. Ge mig ett paypalkonto och saken är biff!

Patrik sa...

Bill Hicks FTW!

Inte hans vassaste men han var precis som du en jävel på att spy hat. Fortsätt hålla den flaggan högt.

http://www.youtube.com/watch?v=K7INABbOnLI

Rikard sa...

eller den här utläggningen om sataniska budskap i musik kanske kan passa?

http://www.youtube.com/watch?v=Q_69yvFZH9U&feature=related

Grovt Initiativ sa...

Mot detta är Rebecca Black ingenting. Men man kanske kan samla in pengar till att ge Mats D "Friday" inopererad i huvudet på livstids rotation istället?

Anonym sa...

Känner du Mats D personligen? Är det så ni pratar runt middagsbordet, att ge någon skallaids? Eller kalla Adept för vandrande aborter?
Hur lite kärlek har du fått av dina föräldrar egentligen? WTF har DU åstadkommit, mer än kissfläckar i kalsongerna, din lille skit! Fucking skärp dig. Nån vet vem du är!

138 sa...

”Nån vet vem du är!”

Jag förstår inte. Kan du förtydliga?

138 sa...

…och du vet att skallaids inte finns, va?

Anonym sa...

Hmmmmmm, du "metalpunkfashionista", som älskar Bullet. Sannolikt föredetta amoralisk urkraft, nu slakkukhängande fickpedofil, som smeker ditt kön med gamla triviala allmosor och konservativa minnen från kängpunkens glansdagar. Vakna upp ur din svettiga feberpsykos, och titta dig själv i spegeln. Med största sannolikhet(om du har någon heder alls kvar i kroppen d.vs) kommer du avrätta dig själv med ett nackskott, på plats. Hur kan du, som aktiv "punkmetalfashionista", dömma ut ett av denna erans mest lovande, hungriga och oförstörda metalband? Det finns bara ett svar; Du är fan livrädd.

Liv.
Rädd.

Din tid är förbi, så lämna över stafettpinnen med stolthet istället för att runka den blå med din syniska bitterhet och ditt konservativa tidelag.
Lite som 40-talisterna äter upp vårat samhälle med sitt byråkratiska svammel, äter du upp dig själv, baklänges, fast i annan kostym... Och du ska kalla dig själv journalist, punkare...metalfantast? Satan själv skulle sparka din feta röv så långt från helvetets portar och låta dig sodomeras av guds ljus, om han läste dina sorgliga försök till religonsprostetik. Religon finns inte. Punkt.

Som sagt, vakna.
Året är 2011 och Drougge styr skutan framåt,tillskillnad från dig, din sittpissande, lathundsläsande bakåtsträvare. Späd gärna på fördomarna av den smygalkoholiserade, samhällsbittra, chipsälskande- metalpunk-vad du nu kallar dig själv (och som du faktiskt är) genom att gömma dig bakom förortsridån, styla med skön namedropping och med för trånga jeans från dressman,

Så medans din fru knullar din bästa väns son, låt den nya genetationen ta över och blomstra med all sin kraft, pompa och ståt. Aborter eller ej.
Du är snart utdöd...
Och jag, Vi, kommer glatt att dansa på din grav!

//Lorten

xstx sa...

Alltså att Adept är kassa är väl ingen nyhet, lite att slå in öppna dörrar att ens påbörja mitt inlägg med det. Men i stort kan jag nog identifiera mig lika mycket (läs lite) med dem som med typ alla andra metalband. Jag älskar Manowars första fyra skivor (och en del material därefter). Men jag struntar fan i att gå och se dem i Göteborg nästa vecka trots att det är 10 minuters gångväg hemifrån. Det kommer vara så jävla lökigt, oavsett. Och att det är just Adept som Slitz väljer ut är ju troligtvis för att de redan är hypade just nu (bl.a. till absurda nivåer av recensenten i close-up), det hade lika gärna kunnat vara något annat mer "creddigt" Metalband och ptja... jag tror de flesta hade stått där och tyckt det varit gosigt och roligt. Som jag sagt någon gång: det som skiljer Propagandhi från att verkligen komma ut ur garderoben som metalband är säkert genrens skamfilade natur.

busken sa...

oj oj oj, jag tror verkligen att Lorten har skrivit den bästa kommentaren på den här bloggen någonsin. En arg, rolig och vältalig kommentar med fruktansvärt mycket glimt i ögat, för ingen är väl seriös när man skriver inte sånt här och är seriös; "Året är 2011 och Drougge styr skutan framåt" att där emot skriva det här och vara seriös är stort; "din sittpissande, lathundsläsande bakåtsträvare"

Nu har jag inte läst alla kommentarer på den här bloggen, men jag har ta mig fan läst många och hittills är Lortens den bästa alla kategorier! Ryggklapp till dig Lorten!

Till sist vill jag bara flika in en liten passus till anonym som frågar sig om vi omnämner folk som vandrade aborter i dagligt tal. Jo, det gör jag faktiskt, ibland värre än så till och med!

Anonym sa...

fattar inte... är idioten allvarlig eller skämtar han?

lorten asså.

DK sa...

ahahahahaha, kul!
Lorten, heavy metal hänförare under Drogges flagg.

Johan sa...

"dömma ut ett av denna erans mest lovande, hungriga och oförstörda metalband?"

Hahahaha Lovande, hungriga, oförstörda och metalband. Pratar vi fortfarande om Adept? Bandet som är så dåligt att till och med Slitz gillar det.

Sen kan man ju inte ta någon på allvar som stavar "cyniska" som "syniska" eller tycker man ska skjuta SIG SJÄLV (!) med NACKskott. Ehh..