lördag 5 mars 2011

Steve, Fredrik, Tor: Never stop the madness


På grund av Grande Roses framträdande igår lider jag av akut brist på hat. Speciellt den nya låten – ett dystopiskt Disneyland After Dark strandsatt på ett speedat Fields of the Nephilim – fick mig att hissa filantropiflagg inför helgen. Kudos till förstörandet av IJCHE!

Medan ni väntar på att jag ska börja avsky livet igen föreslår jag att ni läser in er på debatten som rasar bland IJCHE-kommentarerna här.

Mycket fascinerande.

Jag har tappat greppet om vad det handlar om. Men för all del: keep ’em coming. Det enda som kan göra matchen mer underhållande är om en identitär förkämpe från nordisk.nu blandar sig i. Eller kanske till och med Jonas De Geer kan surfa in från sitt skotska SSPX-kloster.

Eller så kan ni följa vår man i Afrika – nu i Kongo, death by machete.

Själv fundera jag på vem den norske gangstarapparen Nor Thug är.


Soundtrack: ”Relentless”, av och med Pentagram, på limiterad och nattsvart etthundraåttio gram tung vinylskiva.

5 kommentarer:

beemi sa...

hört nya pentagram? http://www.metalblade.com/pentagram

griffin är tillbaka. låter lovande

Steve sa...

JDG läxade upp Carl Rudbeck i tv för drygt tio år sedan. Liberaler som debatterar på det där ynkliga sättet med i stort sett enbart irrelevanta luftargument förtjänar inget bättre i gengäld.

Herral de Santina sa...

Beemi: Skulle ljuga om jag sa att jag var helsåld på det där, alltså.

Steve: Skulle ljuga om jag sa att jag var helsåld på det där, alltså.

Steve sa...

Alltså poängen är ju inte att De Geer och den nationella rörelsen har vunnit debatten mot de grupper och ideologier som är väldigt pro-invandring p.g.a. detta, men det s.k. matargumentet - det enda som han hanns med i sändningen - är ju så förtvivlat löjligt att man storknar. I Japan bor blott 1,5% icke-etniska japaner, men i åtminstone Tokyo och Osaka kan man äta i stort sett vilken maträtt som helst. Och även om Sverige skulle ha blivit ett mycket mer kulturellt och kulinariskt rikare land p.g.a. en omfattande invandring så är det ytterst tveksamt om detta skulle kunna väga upp en ökad social oro - om man nu likt De Geer tänker sig att detta är en direkt eller indirekt följd av "massinvandring". Relevans och hållbarhet är grundformeln i alla typer av argumentationer, så i alla fall det här avseendet hade herr nattvardsvurm rätt.

Ps. Kan passa på att säga hej till Fredrik. Hej Fredrik.

J sa...

Visserligen orimligt med reklam till mig, men det tackar man för! Vore du här skulle du börja hata igen efter en minut.