lördag 19 mars 2011

”She’s crafty”


”Om jag tar ner den här ’Gudfadern’-boxen, som pappa köpte i Brasilien och som stått osprättad i hylland i sju år, och så ställer jag mig på den, då når jag skivorna.”

4 kommentarer:

björn sa...

På tal om något helt annat; vad finns det för vettiga skivaffärer i den kungliga hufvudstaden nu för tiden? Sound pollution har jag koll på men vad finns det mer? Är ute efter grind och doom och det mesta där emellan, främst vinyler men cd är också intressant. Har du några bra tips är det väldigt uppskattat!

För övrigt var ordverifieringen lägligt nog disted.

138 sa...

Jag får nog lämna golvet halvöppet till läsarna för att bidra med tips. Ska du ha nya plattor känner jag tyvärr bara till SP som är riktigt bra. Ska du ha begat finns det en del:

Ideal for living (rimligt): http://www.alltomstockholm.se/shoppingmode/article486324.aos

Mickes (billigt): http://www.alltomstockholm.se/shoppingmode/article19475.aos

Nostalgipalatset (dyrt): http://www.alltomstockholm.se/scenkultur/article17814.aos

Dock är ju dessa butiker inte ställen där du hittar det senaste inom brutal musik, som sagt. Men ska du tex komplettera din samling med death/thrash/black/grind/doom från 80-talet kan det vara värt med en utflykt.

Annars föreslår jag att du håller koll på när mindre utländska diy-band inom hardcorepunk/crust/grind-svängen passerar Sthlm och gör ett gig. I regel har de med sig en distro av ngn sort som säljer allt du vill ha av skrovlig och jävlig musik. Och eftersom ALLA i hela fucking världen ÄLSKAR metal nu för tiden och tydligen ALLTID har gjort det, så flödar det av bootlegs på gamla klassiker från back in the day.

138 sa...

…annars föreslår jag postorder. Som här:

http://blindeadproductions.com/

björn sa...

Tackar för en gedigen genomgång! Postorder kör jag i vanliga fall, men när jag ändå ska till Stockholm vill jag passa på att bläddra i fysiska skivbackar. Det känns liksom bättre och roligare.