onsdag 23 mars 2011

138 versus verklighetens hårdrockare – igenHur kan det komma sig att jag inte ens kan skriva en klacksparkig feelgoodtext där jag hajpar en konsert, utan att det uppstår en knarkdebatt bland kommentarerna där Sveriges hårdrocksentusiaster rasar och vill spetsa mig med en aidsbestyckad harpun? Va? Va?!Minns The Haschtomte Gate och bäva.

11 kommentarer:

Andréas sa...

Hahaha vilka är dessa typer? VAD i den texten är det som provocerar dem? Förresten, söker man på Haschtomte gate kommer man hit.

Johan Eklund sa...

Hahaha, du kanske får tänka igenom hur det du skriver kan feltolkas ibland en eller två gånger extra helt enkelt ;)

138 sa...

Folk lackar för att jag antyder att Mr. Monroe levt ett hård liv och att han börjar bli lite till åren. Det är inte okej.

INTE OKEJ!

Johan Eklund sa...

Fast det är nog inte så de tolkar "som enligt naturens alla lagar borde dött för länge sedan". De som hoppar på dig har förmodligen synapsfel och tolkar det som "jag anser att han borde dött för länge sedan, för det är orimligt att han lever den jäveln". Det vill säga läser in en massa skit och värderingar du aldrig ens påstått eller menat att påstå.

Och nej, det är inte okej.

DK sa...

När jag såg mr monroe nu senast sjöng han en låt hängande uppochner i knävecken ifrån sticky fingers balkong. Klarar en 60årig gubbe att vara så rocknroll kan man fan vänta sig mer av dagens unga band.

Wolfgang sa...

Kanske folk är arga för att det är faktafel? Michael Monroe röker inte, äter inte kött och är nykterist sedan 13 år tillbaka. Han håller även kroppen i form genom fysisk träning. :)

138 sa...

…ja då återstår bara cirka 20 år då han gjorde det rakt motsatta.

Gilla på att han inte äter kött.

Sideshow Bob sa...

Haha, läsförståelsen är som sagt på topp som vanligt hos HMJna

Hatten av för Monroe föresten, otroligt sympatisk och hurtig gubbe. Struma-ögonen är dock lite läskiga.

Hat sa...

Dj Tord. Stenhårt.

Sulla sa...

Men det var FAN folk har problem med skörlevnad då. Jävligt o-rock.

Micke Punk sa...

Det är väl Lord Tord ifrån Hellshit, respekt!