torsdag 10 mars 2011

Sayonara motherfuckers: Vinn Paper på vinylAv oförklarliga, förklarliga, oförutsedda, förutsedda, orimliga och rimliga skäl tar jag en paus i mitt dominerande av bloggosfären. Den kommer att härska i ett par dagar. Exakt längd oklar.

Medan jag är borta kräver jag att ni ska:

1. Lyssna på låten ”Glassbilen” av Spark!.
2. Lyssna på tonårsälsklingsalbumet ”Nato” av Laibach.
3. Se kortfilmen ”Ta mig”.
4. Bränna ner närmaste affär som säljer lyxmärket Louis Vuitton, då de vill att barnen i Afrika ska dö en motbjudande död.
5. Tävla om Paper-lp.

Enkel tävling.
Stockholmstrion Paper är en lysande enhet. Så även deras andra album ”Mischmasch”. Du måste höra det. Du måste äga det. Äga är häftigt.

Det du äger definierar dig som människa. Paper definierar dig som individ så den fysiska lp-versionen är gjord i endast trehundratrettiotre glänsande svarta vinylexemplar. Äger du den är du obskyr och en konnässör av begränsad tillgänglighet, vilket tillsammans med golfbilen är det nya svarta.

Jag har ett extra skiva – den ger jag bort. Kanske till dig.

Enkla regler.
Lämna en motivering till varför just duuu ska vinna en Paper-lp. Maxlängd etthundrafyrtio tecken plus din epostadress. Jag publicerar alla och väljer en värdig vinnare när jag är tillbaka i bloggosfären igen.

Enkel kredd.
Vill du köpa ett fysiskt eller digitalt exemplar av Papers ”Mischmasch” gör du det här. Där kan du även streama hela albumet helt gratis, din snåla jävla indiekuk.

Ha så kul. Ses.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förtjänar skivan eftersom jag, likt du, tröttnat på den småsinta världen av hårdrock. Ge mig en anorektiskt tysk istället för en ölmagad tysk vilken dag i veckan som helst. Jag tänker återvända till hårdrocken den dag då hårdrock inte kan nämnas i samma andetag som melodifestival. Den dag då hårdrock inte handlar om birasvennar och festivalhatt. Tills dess, stockholms finest: Paper!/
erikhammarstrom1@gmail.com

Adam sa...

Jag har inte hört Paper. Borde få höra Paper. Saknar internet hemma. Har endast vinylspelare. Borde initieras i den sekt av musik du tipsar om.

/adam.lovin@live.se

Simson sa...

Allt ägande är stöld annars hade jag gärna tagit emot en skiva för att jag tipsar om så bra musik. Enkla regler: har du hört mitt tips, rimligt att du har, så publicerar du inte min kommentar. Annars gör du det.

http://flintgubbe.blogspot.com/2011/03/soundtrack-of-my-life.html

Anonym sa...

Jag bör ha Paper på vinyl då jag redan har Scissor och Rock och är sugen på att ta ett parti :) lastparty@spray.se
/ J

Pär Arvidsson sa...

Jag ska vinna för att jag vet vad HMJ betyder och behöver därför botemedel.

march721x@hotmail.com

Anonym sa...

Häpp, en liten motivering följer:

För att deras hypnotiskt monotona krautsynthpunk är bland det bästa som kommit de senaste åren & LP:n skulle se fin ut i min Paper-tygkasse.

(geisterfaust (at) hotmail.com)

DK sa...

Jag har headbangat till mig en mindre whiplashskada. Kombinationen av dumhet och hängivenhet tycker jag förtjänar lite vinyl! DCKarlsson@gmail.com

Stones sa...

Hos mig blir Paper Vinylen bli fint omhändertagen med mina vita filtvantar och spelas med glädje.

Gurgel sa...

Till att börja med så har jag trots att du flera gånger väkt min nyfikenhet på Paper ännu inte lyssnat på en endaste ton. Och vad kan vara ett bättre sätt att stifta en ny musikalisk bekantskap på än genom att spisa en vinyl?

Dessutom har jag obalans i min skivsamling mellan cd och vinyl, och balans är viktigt, det har kineserna lärt oss.

Förutom det så var jag även duktig och gjorde hela läxan, utom att fysiskt bränna ner en luis vuiton-butik. Men jag gjorde det mentalt, och spred artikeln vidare.
Och inte nog med att jag lyssnade på NATO idag på din uppmaning, jag gjorde det senast igår också.

Sideshow Bob sa...

Jag tipsar om detta: http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=21351
Därför borde jag belönas med lite högkvalitativ vinyl.

Robin.RingqvistATHotmail.com

erik sa...

gillar inte paper...vill ha skivan för att göra samlingen komplett,

precis av samma skäl som jag äger cold lake..

eriklinge@hotmail.com

Anonym sa...

Vad sjukt att du skrev "Sayonara motherfuckers" dagen innan jordbävningen i Japan.