måndag 28 mars 2011

Short, sharp hype power: Fuck you Iggy


Snabba skor, snabba riff.

Nu på lördagen den andra april spelar italienska Raw Power på Lórient i Linköping. Andra som uppträder är Damage, E.A.T.E.R, Thurneman, F.I.L. Förköp 100 kr, 140 kr i dörren. Biljetter – här.

Jag önskar jag kunde vara där, men icke.

Nu en seriös efterlysning: Någon som ska på konserten och kan tänka sig att köra Raw Power från 08HC till LKPGHC under lördagen? Startpunk: Arlanda eller Cityterminalen. Genuint intresserade chaufförer mailar kaj.sivervikSNABELFUCKINGAstudieframjandet.se fort som satan.


Medan Cornelia avnjuter Robyn på Cirkus, avnjuter jag ett stilla glas rött ackompanjerat av hetsiga brasilianska rytmer, nittiotalets power violence samt en bok som är så förbannat bra att jag läser den med betydligt lägre fart än musiken jag lyssnar på, helt enkelt för att jag aldrig vill att den ska ta slut. Mmmm… Statusuppdaterande livskvalité.


Åh, fy helvete.

5 kommentarer:

Erik sa...

Fan vad jag hatar sånt här. Man skriver inte att man läser eller lyssnar på något som är förbannat bra utan att säga vad i helvete det är...

138 sa...

Jag tänkte att det kanske syns på bilden…

Anonym sa...

Embraced by the antiself... Fortfarande top 3.

Pär Arvidsson sa...

Är den där Franzén bra? Läste nån äldre som var så jävla tråkig så klockorna stannade.

138 sa...

Pär: Eftersom jag läser så få böcker ljuger jag aldrig om dem. Inte läst hans tidigare prylar men den här är verkligen fittbra.