tisdag 28 juni 2011

En flaska i huvudet på Dr. AlbanMin Rockbjörnensida på papper idag. Delar av den på internet – här. Kudos till Sikas som roddade med bild på Defiance. Superkudos till Johanna som tog bilden.

Kamrat Johan mailar in en ögonvittnesskildring efter att ha läst ovanstående krönika:

”Tja! Dr. Alban fick en flaska i skallen på Statt i Söderhamn 1997. Lämnade scenen efter två låtar. ’Spela lite Credence’, typ. Ha en fin rocksommar!”

Rimligt.Ovanstående lättsamma artikel det roligaste jag skrivit på länge. Också det säkraste sättet att bli fullständigt molluskförklarad. Må så vara.

Det är det värt.

I nya numret av Hårdrock!, ute nu på torsdag. 29 kr. Som hittat.

6 kommentarer:

Joakim sa...

Black Sabbath var oerhört bra under Tony Martin-eran, där Headless Cross är kronan på verket.

Limma med hast sa...

Undrar om Brian och Kelly vet hur den illegala invandringen till Sverige har påverkat landet. Nu är de förmodligen välinformerade, annars skulle de ju inte uttala sig. Fast det är klart, punken brukar ju inte attrahera de mest analytiska och förbehållslösa individerna, så jag kan mycket väl ha fel.

138, a.k.a. CRJ sa...

Hur har den påverkat Sverige?

Limma med hast sa...

Har ingen aning, det var länge sedan jag lyssnade på Defiance.

Neven Trosic sa...

"Born Again" är skitbra, känns som att den har fått sin välförtjänta upprättelse i synnerhet på senare år. Fick av händelse hem den nya återutgåvan idag.
Missade f.ö. att kolla upp första numret av tidningen ifråga, men ska plocka upp det kommande. Blir bra lektyr på resan till helgen i Göteborg.

Johan sa...

En flaska är iallafall lite mer pk än bananen som slängdes på den gode doktorn när han spelade på Blå i Umeå runt jura-perioden. Dags att införa Fruktförbud på konsert!