fredag 3 juni 2011

The rage of Achilles, the brain of a birdNi minns knappast Sabaton-segregeringen. Friska upp era molluskminnen – här. Sedan kan ni skåda två av huvudpersonernas privata blogg – här. Jag rekommenderar kategorin ”Strippa Fest öl Dekadens” för maximal lust att utplåna allt utanför Stockholms stadsgränser.

Eftersom jag just nu i denna sekund bloggar på halvfart då jag förbereder resa till Sweden Rock nästa vecka, rekommenderar jag er att hålla ett vakande öga på Achillesbloggen. I helgen rapporterar Paret Hårdrock från Rockstad Falun. Bara en sån sak.

Soundtrack: ”The beast”, av och med danska Randy. Kudos till Carin för tipset. Någon som kan och vill rapportera från Muskelrocken, förresten?

6 kommentarer:

Pär Arvidsson sa...

Stötte faktiskt på deras blogg för första gången idag. Efter att ha läst en del av den ville jag bara döda dom.

Joakim sa...

Bland det mest fruktansvärda jag någonsin beskådat. Från Helsingborg dessutom. Vilken stolt helsingborgare jag är!

Klas sa...

Behöver du rapportering från Muskeln? Kolla med Tristessa. Hon är där. Då får du en jänkversion!

Parne sa...

Skjut mig.

Anonym sa...

Kul att de svarade på din krönika i aftonbladet...verkligen hög verkshöjd på deras inlägg också. Jag får fan lust att sluta lyssna på musik överhuvudtaget.

Achilles sa...

Fantastiskt roligt formulerat måste jag säga. Läste både första och andra inlägget med Sabaton och om oss. Alltid kul att se en annans persons skeva uppfattning.

Vi tackar för publiciteten i din eminenta blogg, och önskar dig all lycka i framtiden för ditt otroliga grävande inom journalistiken. Ses vi på metaltown bjuder vi gärna på en öl som tack för hjälpen - Paret Hårdrock

Vobiscum Sathanas