fredag 29 maj 2009

The day the hårdrock died, pt 2

”Årets hårdaste och kanske folkligaste julshow - Hells Jingle Bells. Julshowen kommer att spelas i Göteborg och även ge sig ut på turné över landet. Rocka in julen tillsammans med Joacim Cans (känd från HammerFall och Körslaget) och Mattias & Melker (kända från Rundgång i SVT och Sveriges Radio P3) i den fräckaste, roligaste och mest galna julshowen någonsin! Kapellmästare: Oscar Dronjak (HammerFall).
Vad sägs om allsång till folkkära hårdrockslåtar som Highway to hell och We’re not gonna take it, eller live-karaoke och gästframträdanden från Sveriges största hårdrocksstjärnor? Du får reda på allt du skulle vilja veta om hårdrock men varit för skraj att fråga om, som t ex vem som uppfann hårdrockstecknet och hur det känns att äta fladdermus. Dessutom bjuder vi på en grundlig genomgång av alla de tusentals tjejer Gene Simmons i Kiss legat med… Om du sedan får Iron Maiden-sill och Lemmys frestelse på tallriken och en Saxon-snaps i handen, ja då vet du att du befinner dig på Hells Jingle Bells, tidernas hårdaste och roligaste julshow!”

Skjut mig nu.
Länk till första delen av ”The day the hårdrock died”.

9 kommentarer:

Notan... Tack. sa...

Nu har jag hittat vart ni köper era scenkläder!


http://www.buttericks.se/webbshopen.aspx?menuid=12&menu=Maskerad&show=all&id=300403

Herral de Santina sa...

Satan vad billigt.

Andréas sa...

"Årets hårdaste och kanske folkligaste julshow" den meningen säger fan allt om hur jävla lite jag vill gå på detta.

Linnéa sa...

Jag är mållös. Fruktansvärt. Helt fruktansvärt.

Parne sa...

Jag förstår inte detta...Det här kan omöjligt ha någonting med verkligheten att göra...Säg att det inte är sant.

Lukin sa...

"Dessutom bjuder vi på en grundlig genomgång av alla tusentals tjejer som Gene Simmons legat med...". DEN meningen säger ganska mycket om var ribban för det här ligger...om den ens existerar.

per sa...

Är detta verkligen på riktigt...Visst är människorasen härlig o kreativ

Mr.MASA sa...

Låt mig bara snabbt upplysa om vad hårdrockens själ egentligen är. Det är att gå sin egen väg och göra egna och annorlunda saker. Hur kan man då säga att det är fel när någon, för en gångs skull, försöker erbjuda ett alternativ till Peter Jöback? Hårdrock är inte och har inte varit en subgenre på grymt många år. Lev med det!

The Gods Made Heavy Metal!!

Herral de Santina sa...

Poängen är väl inte riktigt det. Poängen är att så fort hårdrock ska vara med i mainstreamsammanhang ska det vara en fars. Det ska vara glättigt, kul, folkligt, farsartat, tjo, tjim och absolut, absolut, absolut INTE allvarligt. Satan förbjude att ngn skulle ta heavy metal på allvar. Och om alternativet bara är att göra hela kalaset till Nils Poppe up in this motherfucker, tja, då vill jag hellre ha det som en skyddad subkultur.