fredag 22 maj 2009

Det våra för Hitler (fast utan de roliga sexskämten och de klatschiga dansnumren)

Alla människor med någorlunda normal mental status bör gå in på SVT Play och se Dokument Utifråns ”Det våras för extremhögern”. Visst, det är lätt att skratta åt lajvaraspekterna (hej hej Ungerns svartskjortor), samt massvis med traditionshyllande stråtrövarpannor som tror att de är födda att härska över något mer än en blöt papperspåse. Samtidigt ger programmet en blytung och nattsvart klump i magen. Speciellt gällande Sverigedemokraterna, dessa talanglösa byhålerasister. Och Italien, ett av de länder där den gränsöverskridande och tidlöse byrackan/cruststekaren Krillebus har sina rötter – vilket förbannat Janne Långben-land. De pallar inte flytta hemifrån förrän de passerat 35, de har en statlig korruptionsfaktor som vida överstiger till och med en kinesisk provinsguvernör, men damma av fascismen, det kan de. De har en EU-parlamentariker (grovt överviktig, självklart) som är dömd för misshandel, samt att ha bränt ner ett härbärge för hemlösa invandrare. Ja, det känns fullt rimligt.
Sieg heil på dig gubbjävel.
Med din fysik och rultande gång skulle du klara 10 minuter i ett survival of the fittest-samhälle.

Programmet ligger kvar till 16 juni.

Nu: Bullet på Harry B James.

6 kommentarer:

Anonym sa...

äh kom igen blanda inte in oss fetton i det här!
det är lite som murphys lag fast med fetmaprägel, att anklaga motståndarsidan genom att peka på deras frikostiga antal fettceller..

det som skrämde mig allra mest var de nazister som såg ut som _vem som helst_ trots att de bevisligen har grava intellektuella problem: t.ex. talesmannen för npd.

Anonym sa...

och fortsättningskommentar från anonyme, fete bloggläsaren, om
italien som janne långben-land: det kan ha varit USAs järnstarka högerpropaganda som drog igång det hela efter andra världskriget, då kommunistspöket skulle bekämpas. skruvat disneyfierat indeed.

Sebastian sa...

Gubbar, gubbar, gubbar och åter gubbar. Feta och jävliga, med glasögon och plattfot, ger de den gravt handikappade självbilden ett ansikte.

De finns för lite läger, det är en sak som säker.

Herral de Santina sa...

du fattar vad jag menar. om alla dessa högerspöken hade sett ut som, tja, typ bullet, då hade jag kanske gett dem en sekund. men det är altid ngn neadertalare med rejält tilltagen kagge, synfel och flint som står där och propagerar för att bevara det franska folket och slänga ut packet. vad är det de är rädda för? att invandrarna ska äta upp deras mat? och vad vill de bevara? inavel, snorkig attityd, storhetsvansinne och Asterix?
fuck off, liksom.

Herral de Santina sa...

anonym: finns det NÅGOT som inte går at skylla på USA?

Anonym sa...

Hellre gris än fascist
/P.R