tisdag 19 maj 2009

Yesterday’s hatets emissarie – today’s kärlekens kommissarie

Jag har nu insett att det är lönlöst att ge sig på MOG (Mollusk Occupation of Government). Efter en åthutning från en ”inofficiell världsmästare i näthat”, tillika en officiell Mollusk Master of the Universe, ska jag nu fokusera min ilska på att styra upp ”miljöhotet eller dumma politiker”. Eller så satsar jag helhjärtat på att vara en misslyckad musiker och/eller en halvlyckad musikkritiker. Ett tredje alternativ är att Googla/Goggla mitt eget namn var 5:e sekund och sedan jämföra cv/kukstorlek med varenda dåre på internet.
Fast det känns ändå som en mer molluskbaserad hobby. Eller, som i vissa fall, heltidsyrke.

Här är mitt bidrag till att bekämpa miljöhotet. Besök dessa kommande kulturevenemang så blir ni gladare, och då blir miljön gladare.

1. Nu på fredag är det säsongsavslutning på min kompis/bloggosfärkollega Daniels Club Nuggets. Varje gång jag skriver om klubben blir Daniel sur eftersom han tycker att jag hatar musiken. Då han har alldeles rätt i det säger jag bara det här:
Club Nuggets är gratis samt muyo popular.
Nicke Andersson, pojken med guldskivorna, kommer att vara där.
Kanske kommer jag att vara där.
Om mannen bakom ”två av Sveriges största bloggar” kommer att vara där låter jag vara osagt. Han är som Fantomen: ibland går han bland vanliga människor.
UPPDATERING: Det är inte denna fredag, utan nästa fredag. Jaha, vad fan ska jag göra nu på fredag då?

2. Rockbåten 4-5 juni. Fuck det officiella firandet av nationaldagen, a.k.a Sweden Rock, och fyllekryssa på havet istället. Visst, bokningen Misfits känns ruskigt ovärdig 2009. Men Annihilation Time… Helvete, dessa förbannade gangsters och oljudsnarkomaner! Det enda äkta rock’n’roll-bandet på planeten sedan 9 Shocks Terror plockade ner skylten. Senast Annihilation Time var i Sthlm så spelade de först en Beirut-liknande OTT-konsert på Snövit. Sedan drog de en spontanspelning (jo, familjen Röstlund/Jonsson hade ett finger med i det spelet) på den där svartklubbsbåten Villa Fromage. Till och med Mattias Ottosson röjde som en dåre. Efter det började medlemmarna att slåss om den sista burken öl. Ni hör ju.
Lägg på Graveyard och Regulations så har ni helgjutna 24 timmar av dekadens, svett och dårar.

Bonus: Tre av Sveriges största bloggare kommer att dela hytt – I Just Can’t Hate Enough, Dagger Deb och Granvik – ihop med Cornelia och Krabban. Oh, the madness. Om Sveriges absolut, absolut, absolut största bloggare – ja, vi pratar inte längd här men ni vet vem jag menar – kommer att vara på plats låter jag än en gång vara osagt.

Soundtrack: Snake Apartment ”Paint the walls” 12”, Slayer ”South of heaven” lp.


Rock and/or roll on a boat, the re-run:

Linnéa, 22: What do you like, Kory?
Kory, 47: I like sunday mornings, friday mornings, friday nights and saturday nights, fucking, cocaine, champagne, fucking... and boats
Linnéa: So a perfect day for you would be having sex, drinking champage och doing cocaine on a boat any day on a weekend?
Kory: Yeah, that sounds great.

7 kommentarer:

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Nä. Jag kommer inte bevista någon av dessa spelningar. Jag är ju nämligen syntare:

http://www.youtube.com/watch?v=qWRBzlojN4Y

Och Christoffee, jag tror faktiskt att jag börjar utveckla en förälskelse i dig. Du verkar så tuff och fräck. Hur kan jag bli som du?

Akta dig, någon dag kanske jag står där och flåsar dig i örat.

Erkänn att det är en tanke som kittlar.

/Klaus

Herral de Santina sa...

Ja, det skulle oroa, om det var så att du faktiskt når upp till mina öron. Men så länge som jag håller mig borta från pallar, stegar, stolar, platåskor etc, så borde det vara lugnt.

Eeellleeer…?

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

HAHA! Passa dig så att jag inte hoppar upp och biter dig i knäskålarna.

Jag har en fråga till dig. Du har en imponerande arsenal med tatueringar. Hur många timmar har du legat under nålen?

/Klaus

Dean sa...

Läggdags.

Klaus: Fan, det är några hårdrockare på en blogg som snackar skit om mig. Snyft. Varför älskar inte alla mig? Om alla läste mina bloggar skulle dom älska mig. Det är jag säker på...

Frun: Hmm...jo...

Klaus: Varför älskar inte alla mig?

Frun: Va...du kommer du ihåg hämta barnen i morrn kl fem?

Klaus: Jag ska visa dem. Tycker du jag är bra? Svara inte. Kom, vi går och läser lite gamla inlägg jag sparat från min blogg.

Frun: Jag vill sova...låt mig slippa detta...bara en kväll.

Klaus: Jag är någon. Jag är någon.

Frun: Runkar du där under täcket?!

Klaus: Bloggtopp. Bloggkung. Va?

Frun: Jag sover på soffan.

Per Flecks sa...

''Varje gång jag konfronteras med en näthatare blir jag lika perflex.''

Svårt ibland det där med ord.

Anonym sa...

Shit vilket tönteri.

Anonym sa...

Haha, VUXNA männsikor är det bästa.