fredag 1 maj 2009

Mohamed Omar, Ghaal och bögeri

"En kristen, till på köpet präst, som anser samkönade äktenskap vara oförargliga, är en hycklare. Så är det bara."

"Han är en aktiv gaylobbyist, en syndfull verksamhet som går tvärt emot Bibelns lära, vilket ingen teolog i världen, oavsett hur vältalig och listig han än är, kan prata bort."

Religiösa dårar är per definition alltid underhållande. Få är dock så bindgalet underhållande som homohataren Mohamed Omar. Om jag bara kunde, så skulle jag övertala Cornelia att döpa vår blivande avkomma till Omar, om det nu blir en son. Det är dags att reclaima namnet från bögbashande Koran-nagelfarare som vill kicka tillbaka civilisationen – eller "syfilisationen" som Omar så snällt kallar den – till någonstans kring 1500-talet.
Och på tal om det, här är ännu ett Roadburn 2009-minne:
Vår vän Björn är helt säker på att han siktar Ghaal på en uteservering. En störtflod av sms skickas ut till alla intressenter världen över. Svarat från Tomas Fucking Bergstrand kommer blixtsnabbt:
”Hälsa att han är bög.”

Mohamed Omar vs. Ghaal:
Who will survive and what will be left of them?

4 kommentarer:

Hjalle sa...

Omar är ett freak fast i detta fall har han antagligen rätt. Jag har inte lusläst Bibeln men jag tror att det är svårt att hitta stöd för samkönade äktenskap i den. Det är nog lättare att hitta stöd för motsatsen antar jag. Och eftersom kristendomen grundar sig på denna ondskefulla bok måste väl präster och andra kristna rimligtvis rätta sig efter den. Det är inget som politiker eller andra ickekristna har med att göra. Har man bestämt sig för att tro på den där skiten får man gilla läget liksom. Därför förstår jag faktiskt freak-Omar när han tycker att präster som anpassar sina åsikter efter rådande samhällsvärderingar är kappvändare och hycklare.

@crj138 sa...

Nej, jag håller med. Tror tom jag bloggat om det för massa månader sedan. Tycker mest Omar är fascinerande med sitt oresonliga homohatande. Vad har de egentligen gjort, de där stjärtgossarna och flatorna? Låt dem va.

Hjalle sa...

Han sympatiserar med militanta islamister och får märkligt nog stoltsera med det rätt ostört i spalterna. Han har fått nån slags märklig position som kulturpersonlighet i media när han i själva verket är extremist och propagandist.

Anal Elf Kid sa...

Nima har skrivit en hel del om Omar på sin blog. Verkar onekligen vara en helvetiskt osympatisk typ.