tisdag 5 maj 2009

Ett öppet brev till Kirk Hammett

Efter Metallicas konsert i Globen igår (mer om det senare) är det en fråga som bränner hårdare än någon annan i mitt medvetande: Kirk, det är dags att komma ut ur garderoben. Alla vet det, journalister vet det, branschen vet det, andra band vet det, folk inom scenen vet det. Det är lika välkänt som ”hemligheten” om Prins Carl Philip. Kom igen nu, det är 2009! Om Rob kunde så kan du. Det skulle knappast skada bandet, snarare tvärtom. Gör det nu min vän, innan det är för sent. På din dödsbädd kommer du att ångra att du levt hela ditt liv som något du inte är. Tänk, så många förspillda möten. Så många sumpade chanser till kärlek. Kirk, kom ut nu. Imorgon kan det vara för sent.

16 kommentarer:

Hetsapan sa...

Alltså, jag vill ju inte piss on your parade för jag har ju tjatat om Kirk länge. Men Carl-Philip är tyvärr INTE gay. Det skulle varit som en dröm och jag vill att det ska vara så, men han gillar golfande überklassbönor.

Herral de Santina sa...

det är en charad för att inte solka ned kronan. snacket inom hovet/scenen går åt ett annat håll.

calle granehult sa...

Kirk (och Lars) har i mina ögon framstått som ultra mega super gay sedan tidigt nittiotal. Det är bara en tidsfråga innan de kommer ut som ett par.

Johan Apel Röstlund sa...

C-P gillar killar,
sanna rykten säger att han nyligen bröt ihop under en bjudning med tårarna rullande ner längs sina silkeslena prinskinder.
Kanske hade han tänkt att berätta, men det gick väl helt enkelt inte.

surt sa räven

Daniel Josefsson sa...

Kom igen, nu börjar du sjunka ner från hatets tron. Försöka göra en poäng av att Kirk Hammett kanske är gay? Trött.

Berätta nu i stället om hur du såg ut som ett barn på julafton när de spelade "Motorbreath". ;)

Herral de Santina sa...

hur menar du? jag är genuint beklämd över att en person tvingas gömma vem den egentligen är. och "kanske"? please. det är bara du som inte skulle klara av en garderobsutgång från kirks sida. bingo homofob.

Hetsapan sa...

Bingo: klart man vill göra en poäng av att Kirk är gay! Jag förstår inte alls hur du menar. Det är för mig helt obegripligt att det fortfarande bara är Rob och Norgemetalsnubben som kommit ut.

Lars är inte gay. Han är bara jobbig.

Daniel Josefsson sa...

Absolut. Bögar gillar jag inte.

calle granehult sa...

Vem i Metallica är inte jobbig. Metallica är jobbigt.

Anonym sa...

Att påstå att Kirk är gay är väldigt 90-tal.

Gran sa...

Jag, som den bögvän jag är, förstår inte varför man som gay måste "Komma ut" som du skriver. Man kommer ju inte ut som hetro.

Det räcker med att man är den man är.

Om Kirk nu är gay eller bi kanske han är gay eller bi som fan utan att du märker det (hur bra koll har du på hans liv?).

Och vem säger att det i så fall är hemligt, jag har då aldrig läst en intervju med Kirk där jouranlisten har frågat om hans sexuella läggning. Gör man det kanske man får svaret "I like my wife but I also like mans ass".

Linnéa sa...

Skit i Kirk. När fan kommer Joey DeMaio ut?

Hetsapan sa...

anonym: 90-talet är ju tillbaka.

Gran: jo i den bästa av världar är det så, då spelar inget nån roll och alla accepterar varandra, man behöver vaken komma ut eller in blabla. Nu är det inte så.

Det ryktas ju en hel del om hans "personliga assistent".

Anal Elf Kid sa...

Skit i att komma ut. Frågan är ju vem som är tåget och vem som är tunneln i blivande paret Hammet och DeMaio.

Divine sa...

http://4.bp.blogspot.com/_5tY-XfbgJe0/SevRxqIwNVI/AAAAAAAACbU/cTR928uvJyI/s1600-h/Klars.png

Anonym sa...

nämen sicken obskyr refrens.

dr @SS