tisdag 11 augusti 2009

Och veckans bästa nyhet är…

…att TV6 har har lagt upp dokusåpornas dokusåpa på internet: ”Wannabe”. Följ länken här för orgasmisk lyteskomik. Men det här visste ni redan. Löpelden spreds vid Facebook under gårdagen, mycket tack vare min fantastiska fru Cornelia. Just nu sitter hon hemma, väntar på Krabban, samt plöjer avsnitt efter avsnitt. Jag får löpande rapporter. Som den här, till exempel:

”Bingo Rimér, mannen som mer än någon personifierar den vandrande aborten, fotar grabbarna i Tribal Ink: ’Tänk om man sätter på en tjej, osså liksom kommer det ut värsta Gibsonguran istället för en bebis liksom. Vilken rockdröm. Eller nåt hehe’
Krabban - va inte en gitarr, snälla.”

Eller denna:

”Nu läser Zinny Zan upp en sågning av bandets singel inför bandet. Reccen har Martin gjort. KUL!!!!”

Som bonus bjuder jag på en favorit i repris: Funky Dans hatebrev till Krillebus. För hela historien får du vända dig hit.

”Hej CHRISTOFFER JONSSON!
Läste en artikel i eran skräptidning VF om tvprogrammet ’wannabe’ skriven av dig som verkligen fick mig att skratta! Det är sånna som du så gör att man vill fortsätta! När nån reagerar som du gör på en dokusåpa så vet man att man har lyckats reta nån och det gör mig väldigt glad! Jag skulle så gärna vilja träffa dig och prata med dig, du verkar vara en sån intressant person. Du verkar veta allt om musik och musikvärlden! Jag gissar att du är en riktig bitter människa som inte får några julklappar och du är säkert själv en helt misslyckad musiker och därför måste du skriva skit om andra.
Hoppas du får en trevlig Jul!!!

MVH
Funky Dan
Sångare i ’wannabebandet’ Tribal Ink
ps. Jag dyker snart upp i nya projekt som säkert kommer att reta gallfeber på dig.”

6 kommentarer:

xSTx sa...

För ett gäng somrar sen, jag skulle gissa på 2003, drar jag på gratiskonsert med Marcoolio på Liseberg. Haja min glädje när jag ser vilka som står i finnens merchtält. JODÅ! Det är pojkarna från Tribal Ink med Funky Dan i spetsen. Självklart måste jag köpa något av dem, så jag lägger pengar i Dans hand och får tillbaka en keychain med Marcoolio-loggan på. The only way is up, Dan!

daniel sa...

Inte missa reportaget om Metallsvenskan som TV4 Sport visar på lördag 20.25 heller. Ja, det är vidrig fotboll men, Bullet!

Matte sa...

Bra underhållning! Undrar varför detta band aldrig hände när både Sonic Syndicate och Dead by april lyckas både släppa skivor och lura folk till sina spelningar?

Zebotage sa...

Jag skulle behöva en grupp, som träffas en gång i veckan och samtalar, bara för att kunna bearbeta alla intryck. Hade kunnat döda för en "Wannabe - vad hände sen?". Bloggmaterial!

Vissa lirare känner man ju igen men vad hände med Bojje?!

Terry sa...

Jag kan acceptera att han inte kan stava. Jag kan inte heller stava. Stava är assvårt. Däremot kan jag inte acceptera att han inte kan korrläsa och/eller använda stavningsprogram. RETARD.

Linnéa sa...

"Wannabe"... oj, oj, oj. Kommer bli en lång natt, detta. Bara första avsnittet är en härlig uppvisning av inkompetenta män som försöker göra rock and/or roll-band av andra inkompetenta män. "En trettioårig tvåbarnsmorsa, hon har inget här att göra" säger snubben som hittat på att han är stylist/vet vad star quality är/ och ser ut som skit. "Vi söker en blandning av No Doubt, Linkin Park och Eminen" säger Tengner. Härligt. "Fyra, fem, sex KILLAR med tuff attityd" säger bolagskillen. Jurytjejen sitter tyst hela tiden. Förutom när hon säger att Liv är en bra. Det tycker inte de andra. Nu sjunger Liv i Sister Sin, som - oavsett vad man tycker om bandet i sig - är typ förra årets största svenska succé. Lika fantastiskt som att Poodles-snubben kallar sig för "Jake".