torsdag 30 september 2010

Spiral archeologist: Stagedive to hell



Min vän Claes, numera sångare i Cult of Luna, på Trästocksfestivalen i Skellefteå 1996. I bakgrunden – Breach.

Beklagar snigeltempot i bloggosfären. Men som de flesta vet är ordet ”ledig” i den lingvistiska kombinationen ”föräldraledig” helt felplacerat. Vilket jävla rens det är.

7 kommentarer:

Kristoffer sa...

Tittade på Korrenspondenterna på SVT igår, och kom att tänka på ditt numera klassiska inlägg "Marcus Birro gråtrunkar upp sin patriarkala förtryckarkuk till ståfräs i DN".
Niqaber, Purity Balls och en grupp män som står och kastar stolar på kvinnor. Dårarnas afton. Finns på svtplay!

Herral de Santina sa...

Ah, purity balls. Incest under kristallkronan. Det västerländska samhällets absoluta formtopp.

Jag föröker kolla när jag får tid.

Parne sa...

Ett hemskt inslag i underjorden. Kolla på människans kläder. Jag har inga problem med vare sig Breach eller Cult of Luna. Men. MEN. Det där jävla modet var bedrövligt. Här hade man åkt skateboard i jeans, bandtröja och flanellskjorta och så kom detta. Och så hade dom ryggsäck. Och brädan instoppad bakom ryggsäcken. Och brädorna sedan...va? Dom ska man va fan inte prata om...Femton centimeter och likadana fram och bak. Fy fan säger jag. Detta resulterade i att jag sålde precis allt jag ägde som hade med brädåkning att göra. Ett rimligt beslut. Sedan kan en viss skada och en sommar på kryckor haft lite med det att göra också men ändå. Fy fan.

Fredrik sa...

Fan, hela Umeå såg ut så på 90-talet. man bara garvade. Och söp ner nykteristerna, eftersom att man trodde det var tufft. 8) Nu är de ju fan narkomaner hela bunten. vad det verkar...

8) Knark 'em all!

Anonym sa...

Fredrik. Posta bilder på hur du själv såg ut då, Mr Mjukisbyxa!

Fredrik sa...

Anonym: Jag kan inte posta bilder på Chrilles blögg. Å andra sidan var jag tuff, eftersom att ingen såg ut som mig. 8) Förmodligen stämde dock det krille sa en gång: jag var en fullskalig attack mot synnerven och allt vad gud smak innebär. Jag är fortfarande stolt. hehe

Anonym sa...

underbra bild!

BREACH....I don't get how "cult" they are/were, I had 6 guys from Hungary stay with me in Sthlm when they played their reunion show - they were 6 and came with 6 more from Hungary that traveled over for the show, they met people from Italy, USA and more that had also come to sthlm just for that show.... for Breach!

To me they were always good but always one of the "Not so ace" bands on all those Burning Hearts comps etc