tisdag 8 december 2009

Smolk i bägaren #138

Upp i ottan, hänger med Olivia, simmar, skuttar till jobbet, glad i hågen, själsligt uppåt, Aspuddsbadet är väck, nya Master’s Hammer är etnotechno, livet leker – då skickar Necro Cock ett batteri av fullständigt orimliga Myspace-länkar. Allt görs förgängligt.

Han toppar med Billion Dollar Babies, ett band som är så fullständigt världsfrånvänt att de med största sannolikhet anser att Mr Big är den musikaliska evolutionsteorins formtopp. Från Dalarna, givetvis. Jag önskar någon kunde ta deras akustiska gitarrer och Jack Daniels-flaskor, slå hela klabbet i skallen på medlemmarna och förklara att det här, det här är inte okej.

Känsliga tittare/lyssnare varnas.Höres på Bandit RAWK Radio inom kort.

12 kommentarer:

Jenny sa...

En förklädd känga åt avkommor härstammande från Dalarna, minsann.
:gilla:

138 sa...

Om du tycker den där var förklädd, hur ser då en uppenbar känga ut i ditt kungarike?

Jenny sa...

Den är blommig, välplacerad och totalt omotiverad.

Gran sa...

Jag har väldigt hög toleransnivå, men det där var faktiskt olidligt. Pressade mig själv till det yttersta, men var tvungen att ge upp vid det banjoaktiga gitarrsolot.

spanky sa...

nya masters hammer e grym

138 sa...

Javisst. Förutom technopartierna som låter som något Refused ratade på ”The shape of punk to come”, de mjäkindustriella Rammstein-vibbarna och knätofs/etnognuggandet. När de spelar metal är det dock svinbra.

Anonym sa...

Vilka söta rape date-nyllen.

Franta Štorm sa...

Den bästa informationen går att hitta på deras Myspace:

Swedish Hard Glam Rock Band Billion Dollar Babies can and will not be responsible for any whiplash related injuries caused by their music. Listen carefully, and by that we mean LOUDER THAN HELL!

BDB is also the only known hard rock band to date that aside from touring the globe is co-owners and founders of swedens largest swingers club, Big Dicks and Booty club!
Billion Dollar Babies is truly "larger" than life, with or without skin tight leather pants!

... Come see them, see them and CUM!!!=)

Anonym sa...

det är ju förkastligt men om jag fattar de hela rätt så e dom typ DIY. de är ju ändå rätt coolt. dom suger och ingen vill signa dom men dom vill spela så dom får göra det själva. det påminner ju om det jag håller på med fast utan eyeliner

Andréas sa...

Jag skulle ha tagit varningen på allvar, fan va dåligt.

Johan sa...

pallade inte ens en minut.
jag och kukrock går dåligt ihop.
OCH då utsätts jag ändå för stora doser dagligen

Anonym sa...

Frågan är vilken strategi vi icke kulturellt efterblivna ska begagna oss av? Ska vi låtsas som att de inte finns och hoppas att de försvinner av sig själv i sinom tid? Eller ska vi ta debatten och med rationella,empiriska,vetenskapliga argument övertyga mänskligheten om det orimliga i vad dessa tjommar utsätter sin omgivning för?