måndag 14 december 2009

Ständigt dessa bögar och brudar

”Ledarna för Ugandas stora religioner, kristendom och islam, ställer sig bakom förslaget. 200 religiösa ledare från Inter-religious Council of Uganda uppmanar regeringen att inte backa för påtryckningar från länder som Sverige, Storbritannien och Kanada – samtliga viktiga biståndsgivare i Uganda.
– Regeringen bör bryta alla band med dessa givarländer och andra grupper som stöder ogudaktiga värderingar som homosexualitet och abort, skriver de kristna och muslimska ledarna i en gemensam resolution.”


Civilisationernas krig? Snicksnack. Världens religioner kan samarbeta alldeles utmärkt när det gäller den gemensamma avskyn för de två B:na: Bögar och brudar. Som alltid.

Ständigt dessa dekadenta fjollor som ska förstöra den fromma tillvaron för planetens gudfruktiga män och kvinnor. ”When will it end?!” som Dan O’Mahoney sjöng om något helt annat.

Vi skriver snart 2010 och en parlamentsledamot i ett FN-medlemsland med drygt 30 miljoner invånare hostar ur sig följande spjutspets av religiöst färgsatt intelligens:

”– Homosexualitet är inte en mänsklig rättighet. Det är ett inlärt beteende och kan avläras igen. Påstå inte att folk är födda gay. Det handlar om utländskt inflytande.”

Vad vi har utvecklats.

I övrigt: ”Dead set”. Helvete vilket rens.

2 kommentarer:

henry fiat sa...

utländskt från San Fran. Jag lovar! Jävla böghippies!

Pär Arvidsson sa...

Stoppa bögarna!