onsdag 20 oktober 2010

Jesus: ”Pressfrihet? I like it!”



Svenska kyrkan: Vi tror på en Gud som älskar alla! Vår tro rymmer bara öppenhet och respekt! Så är det skrivet – i tunnelbanan!
Krille: Jo… Fast det här är ju er gud, bara på en annan kontinent.
Svenska kyrkan: Uganda? Nej det är inte vår Gud, och då rakt inte vår kristendom! Afrikanerna är inte som oss. Vi är bra, de är dåliga.
Krille: Men… Men…
Svenska kyrkan: Inte. Vår. Gud. En annan Gud, helt enkelt.

Läs mer här.

6 kommentarer:

Stabilo Boss sa...

Kul att tidningen heter Rolling Stone.

Ronny sa...

http://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w
ang Uganda homosexualiteten

Herral de Santina sa...

KKK: Klassiskt KoprofilKlipp.

Steve sa...

Svenska kyrkan är inverterad och genomsekulariserad och tjänar Satan mer än den smorde. Nej räddningen finnes inom katolicismen - inte den korrumperade variant som utövas av mörkrets apostlar i Vatikanen, utan den gudaborna Tradition som manifesteras i de sju sakramentens esoteriska ordalydelse. Christoffer, du semibrasilianske broder, se inom dig själv och inse att din tro på Jesus finnes immanent, inom ditt Hjärta. Lägg undan den Sataniska tonkonst som enkom tjänar Diävulen och lyssna i stället till Hildegard von Bingens celestiala sånger:
http://www.youtube.com/watch?v=tbO8NXbgdbE

Pax vobiscum.

Herral de Santina sa...

Steve: ha ha ha, du har fan dina stunder.

Steve sa...

Ah men visst serru - kristendomens aversion mot sex och köttets lustar skulle jag kalla en modern myt. Esoterisk älskog är i själva verket transcendensaktiviteten par excellence inom sagda doktrin, vilket jag har redogjort för i en en liten utläggning (se länk) som har stöd i exakt all professioenell exegetisk forskning. Paulus var en lögnare.