tisdag 19 oktober 2010

”So just say goodbye to all your fuckin’ angels”


”They keep you in the dark/Poison poison poison your mind/There is no truth in what they say/Propaganda and lies”

”Där finns inte plats för främlingsfientlighet”. Däremot finns där rejält med utrymme för homofobi, kvinnohat, hjärntvätt, skuldbeläggande, ogrundad martyrskap, konspirationer, komplotter, skuggspel, maktfullkomlighet, sex med barn, falsarium, samt generellt förtryck av allt och alla. Bara sådär. För att inte tala om att hela fundamentet för detta politiska system är en förvanskning av sanningen. Eller, för att prata som verklighetens folk: Rent jävla hittepå, straight up.

Den här Gud 2.0-imagen, komplett med chockgul smiley, börjar gå mig på nerverna. Taktiken att casha in oförtjänt kredd via folks SD-avsky, är skändlig.


Guds favoritkonsert.

5 kommentarer:

Suntamer sa...

Håller mig dig fullkomligt.
Klockrent inlägg!

Anonym sa...

"Skönt" onyanserad kritik. Sen när har sex med barn legitimerats inom Svenska Kyrkan? Konservativt och i stora delar ojämställt, visst, men kvinnohat? Jo men tjena! Känns som att Du bakar in rätt mycket av frikyrkorörelsens och katolicismens avigsidor i Din attack mot Svenska Kyrkan. Men visst, saklig kritik väger ofta lätt i sammanhanget när man kan få frossa i negativa superlativer och visa omvärlden hur "häftigt" lack man är på upplevda oförätter. Känns mest som du konstant projicerar din inre ilska på diverse institutioner/fenomen, som får utgöra måltavla när Du inte pallar ta tag i det egentliga problemet. Extra komiskt är också det fullständigt oproportioneliga raseri som Du ska ge utlopp för för minsta upplevda oförätt. För Din egen skull, andas!

Herral de Santina sa...

Hejsan.
”Du” stavas med gement d.

Jag upplever inga oförrätter personligen från Svenska kyrkans sida – bortsett från deras blotta existens, som jag helst av allt skulle vilja se upphörde för gott.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Vill ni läsa nyanserad kritik, ska ni helst inte klicka er in här.

Mvh.
Krillebuzé

Anna sa...

MASTER STEALER! Chrille hatar att ge cred. DU HATAR DET!

Herral de Santina sa...

TACK TILL ANNA SOM SKICKADE EN LÄNK TILL DEBASERS HEMSIDA.