torsdag 14 oktober 2010

”Mink of torment/Mink of death”

Jenny blåser mig. Jag blir duperad att kolla på ”Debatt” om frisläppta minkar. Nej, nej, nej, nej, nej, helvete nej – jag ger mig inte in i den diskussionen. Den där tv-debatten, med alla argument för och mot, hade kunnat sändas för femton år sedan. Inklusive rättshaveristen Christer Reynold som skyller en killes rakade skalle på veganism.

”De dör i naturen” säger de. ”De dör ändå av gasen” säger vi.

Gah. Gah. Gaaaaah! Skjut mig. Skjut en mink. Skjut alla.

17 000 minkar i naturen, 17 000 minkar i frimärksstora burar, 17 000 idioter i rutan, 17 000 bärs på krogen, 17 000 trötta argumentationer, 17 000 liter sperma i ögonhålorna på vaje pälsfarmare, 17 000 glasskärvor på gatan efter fönsterkrossning, 17 000 burkar rödfärg över varje pälskärring på Östermalm, 17 000 veganpruttar i nunan på varje pälshajpande modebloggare, 17 000 kritade femmor i snoken på varje fotbollshuligan, 17 000 meter dreadlocks på varje aktivist, 17 000 ton surdegsbröd på Södermalm, 17 000 nakna vårtgårdar i 3D.

Jag orkar inte.

Men vad vet jag? Jag peppar till nyproduktion av skinnjackor. Hepp.


”Inga pälsar på våra gator, fyll dem hellre med dödsknarkarfetton och flator.”

6 kommentarer:

Jenny sa...

Det är ju det där. Ska man hålla på med skiten här, okontrollerat. Eller ska man hålla på med skiten där, okontrollerat och tusen resor värre. Same shit, minkarna förlorar. Man emar, knyter näven i fickan och laddar för nästa rond. Bring it.

Tor sa...

Pälshandlaren är bäst. "Ni gör så här för att ni är veganer. Ni saknar viktiga delar av kosten". Kött är lösningen på allt i hela världen tydligen. Jävla gubbe.

Anonym sa...

Mer 90-talsnostalgi http://peranderssvard.blogspot.com/2010/10/blev-du-verkligen-vegetarian-for-att.html?spref=fb

Steve sa...

Areola mammae - vårtgård på latin. Bästa ordet, bästa kroppsdelen. Päls anno 1600 och framåt är bög. Annat var det när man nödgades skjuta sig ett vildsvin eller en björnhanne med pil och båge under arkaismens tidsålder. Nu är allt så konstlat och onödigt. Kött är gott, men päls fi fan. Låt inuiterna få klubba säl medan vi i väst kör syntetiskt och skinn från döda kalvar.

Herral de Santina sa...

Är du full mitt på en söndag?!

Steve sa...

Var på kryssning i lördags. Är full än.