lördag 7 maj 2011

Kissie Kissie bang bang

De två mest nedsläckta ögonblicken i mänsklighetens historia som jag personligen och högst ofrivilligt bevittnat.

1. Prag, Tjeckien, 2003, klockan 04.20. Medan jag äter min pizza ser och hör jag hur fyra stycken lads köpslår med en prostituerad om analsex. Jag tror de bråkar om en summa på cirka sextio kronor.

Det fick mig att vilja gasa Storbritannien.

2. Stockholm, Sverige, 2011, klockan 13.38. Jag ser hur en grupp flickor i de nedre tonåren hysteriskt springer fram till Kissie för att plåtas tillsammans med sin superidol.

Det fick mig att vilja gasa världen.


Notera gycklare.

I övrigt var Gröna Lunds säsongspremiär lyckad. Vi konstaterade att såväl människor som mjukglass är överskattat. Jag bangade Fritt fall. Cornelia plockade att karusellen Popexpressen spelade Salems hårt hajpade hipsterhouse. Alla fnissade vi åt namnet Vilda musen.Olivia Obliteration ba, the fuuuck?!

5 kommentarer:

Parne sa...

Notera klädnypor.

Gycklare must be destroyed. Finns inget jag hatar mer än när jag ser ett gäng ungdomar i en park "relaxa" ansträngt med diverse cirkustillbehör. Och så vet man att dom jävlarna knäcker extra som gycklare. FY. JÄVLA. FAN.

Gabriel sa...

Din Prag-upplevelse utplånade just en sista skärva av hopp för mänskligheten jag inte ens visste att jag hade.

138 sa...

Parne: Klädnypor?

Gabriel: Förlåt.

Anonym sa...

Kul om du hade skrivit att du hade velat gasa Somalia efter (välj varfri könstympning eller bortgift barn etc etc) någon somalisk idiots görande. Alltså, jag hajjade att det var på skoj och ha ha ha och allt, men ändå. Det hade varit mer punk om du skrev att du ville gasa Somalia.

Själv kände jag att jag ville gasa all världens punkare efter mina första tjugo minuter innanför Roskildes grindar. Så jag Känner igen känslan.

Ps. Hur gick det för britterna, fick de nån deal? Såg liknande killar på permis från amerikanska armen ha typ samma högljudda snack med en prostituerad i Lissabon en gång, de blev utan.

138, a.k.a. CRJ sa...

Ursäkta?