söndag 8 maj 2011

Konsten att förinta en människa

”Den populäre programledaren och chefredaktören var, misstänker polis och åklagare, drogad av kokain bland barn och ungdomar på en fotbollsläktare i april.”

Jag är ingen duvunge när det gäller att vinkla och välja ord.

Men jag kan ändå inte låta bli att undra hur gott Diamant Salihu (hittepånamn) och Roland Johansson sover om natten, efter att ha valt ovanstående formulering i sitt syfte att krossa en individ.

Ola Lindholms egna ord – här. Intressant. Speciellt efter att du läst Salihu/Johanssons artikel, som bygger på Lindholms blogg

Soundtrack: ”Joan Crawford”, av och med Blue Öyster Cult.

3 kommentarer:

Skinny sa...

"- Det är inte en bra förebild om barnen får veta att chefredaktören och programledaren tar kokain. Då kan barnen också tro att det är okej att göra det,"

Jo, det är nog allmänt känt att dom flesta människor som knarkar gör det för att nån av deras idoler gör det...

Anonym sa...

Men fan vad är poängen med att sätta dit kändisar egentligen? Dem blir ju levande reklamtavlor för kokain. Det är ju knappast avskräckande för svennebanan när alla dessa framgångsrika människor åker dit för knarkbrott...

Hung Lost sa...

Jag fattar inte vad dom två "skjutjärnsjournalisterna" vill åt i artikeln. Dom får inget svar från Ola, då hoppar dom på KP webben? Det typ enda forumet på nätet för barn som faktiskt gör något positivt för ungarna och har vuxennärvaro.
Nä, huvudsaken verkar vara att någons huvud får rulla och smeka deras ruttna egon. Sen att låtsas som att avslöjanden är för barnens skull är ju bara pinsamt. Svin!