måndag 30 maj 2011
Vad.
I.
Helvete.
Twilight zone FTW!
Läs här. Sedan här. Chocken är total. Klarsyntheten fullständig.
Jenny Damberg – fuck me and marry me young.
Superkudos.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
10 kommentarer:
http://xbackthen.blogg.se/
Äckligt bra!
Samt 138 avtryck http://xbackthen.blogg.se/2011/may/close-up-31.html
Bra skrivet. Mina tankar exakt.
Bara vegomedia själva kan sluta hajpa skitställen som Hermans och Chutney och vegetarianerna själva börjar ställa lite krav och inte nöjer sig med astmatorra linsbiffar och syrade morötter i New Age eller antroposof-miljö så kanske man kan börja gå ut och äta igen.
…nya Djurens Rätt har iof ett stort knäck om Delicatobollen.
Äntligen nån som lackat på den undermåliga vegmaten som serveras av totaqlt inkompetenta krögare (både vad gäller smak och näringsmässigt)
@hung lost
vad skulle man inte ge för lite torra linsbiffar..
Tycker annars att man mest får pasta med tomatkross, risotto eller en rödbeta lite getost och nåt enstaka spenatblad för 175kr
Nä man får väl åka till London och äta på Saf http://www.environmentfilms.org/EF/Making_the_Connection.html
Hung Lost + K:
http://canthateenough.blogspot.com/2010/07/fuck-off-gourmet-gourmand-for-life.html
Undvik Harrys i Gävle, vad ni än gör.
Haha, det värsta jag fått var i världsmetropolen Ulricehamn.
Skruvpasta med coctailbär. (Ja COCTAILBÄR, vindruvor och körsbär) Cocktailbären var för övrigt frysta i mitten och ljumma utanpå. Detta serverades drypande i olja. utan tillbehör för 95 kr.
Detta kallades Grönsakspasta.
Jag skickade tillbaka maten varpå den 15-åriga prao servitören ursäktade sig och sa att det var han som lagat maten.
Men...
Det godaste jag ätit var i en hotellresturang på Jylland.
Dom hade inget veg på menyn men kocken kom ut och sa att han kunde fixa en vegetarisk pasta. Kul tänkte jag och förberedde mig på tomatkross.
Men det var det godaste och mest överraskande smak och texturmässigt jag någonsin ätit. Det var kronärtskocksblad med någon form av söt balsamvinäger, friterade jag-vet-inte-vad och rabarberpuré med färsk pasta. Perfekt balans.
Läste aldrig texten, men bilden till är ju sällsynt sopig. En steril vit tallrik med extremt glest utströdda maskrosblad.
Vem fan blir nyfiken på att gå över till vegetariskt efter en sån syn?
Det gamla argumentet "INGE KÖTT?! vad äter du då, sallad eller?" får en skopa vatten på sin kvarn.
Heja.
Här får du lite skymning från smutsiga södern: http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article1436177/Vegomat-ofta-svampigt-slem.html
/ Mikael Nordlander.
Mikael Nordlander: Gillar att kommentarerna nästan håller Bladets klass.
Skicka en kommentar