lördag 7 maj 2011

Påven älskar Aids och barn (no homo)

”Många personer i ledande position har i veckan inskärpt att bin Ladin inte är en religiös ledare. Han är nämligen ond. Omhuldandet av religiositet som något varmt och känsligt fortgår hur verkligheten än ser ut. Religiösa ledare kan inte vara onda, terrorism kan inte härledas ur religion eftersom religion är det goda och sköra i människan.

Om man ändå halkat snett och sprängt bomber i lärans namn är det för att man tolkat den fel. Läran och gudarna måste alltid fredas, även av dem som inte tror. Jag undrar om icke-kommunister var lika ivriga att framhålla att Ulrike Meinhof tolkat kommunismen fel.”

Lena Andersson, igen. Kudos.


Klassisk exempel på brutalt konvolut med mesigt innehåll. Ett till – här.

2 kommentarer:

JohanOxå sa...

shit vad hon kör med newsmillretorik. Direkt hamnar hon snett: "Staten tar inte liv, och när den gör det är det skandal och misslyckande"
Det är fan inget nytt under solen när en regering skickar ut dödspatruller eller i vilken värld lever Lena?
Och att Bin Laden skall få leva för att flera andra motherfuckers lever är väl inget vettigt argument, och att påven inte gillar kondomer är väl inte samma sak som terrordåden i New York, Madrid och London, eller?
Sedan: "Att Sverige nu, tillsammans med USA och förbländade av proffsstyrkor, tekniska leksaker och obehaglig nationalism, plötsligt hyllar dödsstraff och straff utan rättegång beror antagligen på att det hade varit väldigt besvärligt med en rättegång mot Usama bin Ladin. Där skulle ha yttrats en och annan sanning om USA:s geopolitik som inte vore till prydnad för friheten."
, zzznark, konspirationsteorier är alltid sunkiga. punkt slut.
Och meningen: "En tyrann har inte fel i alla sina analyser, en demokrat har inte rätt i alla sina", vad fan är det, gillar hon hitler eller, makalöst vagt?
Det har alltid varit den starkes rätt som gällt på den internationella arena och om Lena Andersson helt missat detta är det märkligt, som sagt, inget nytt under solen. Jävla. Trams.

Fredrik sa...

herre.gud.vilket.trams. Johan. Skärpning. Världen är inte så enfaldig, låtsas inte som att den är det.

Så jävla superenfaldigt.