torsdag 27 januari 2011

Be:Nihil säger: ”Mulligt!”

Fredrik Larzon är kängentusiast i Kvoteringen, dollarmiljonär i Millencolin och diy-entreprenör via nystartade skivbolaget De:Nihil.

Han är även sportfiskare, vilket är den ultimata slanigheten.

Men jag förlåter honom då han som IJCHE-fan inte är svår på att testa de recept jag langar vidare. Här är hans version av sjuttiotalskrubbet vi vevade ihop i onsdags:

”Bild på grytan med övervakande snubbe här. Bakre formen är barnvarianten, ej stark och hyffsat uppskattad av kidsen. Främre formen ”Extra Hot Sauce" (D. Lilker) dvs extra allt som fanns tillgängligt i starka kryddor. Mängden ost som stod i receptet tog jag ingen som helst hänsyn till.

Det blev väldigt väldigt gott. Hett och mycket smaker och väldigt mättande. Gjorde 2 x receptet så nu finns det väldigt fina matådor ett tag framöver. Gravida frun backade två ggr och var rätt salig så det får man väl kalla lyckat.”


Joe Shithead övervakar och säger: ”Kolla in De:Nihil eller förbli en fascist! Har du ”Hardcore ’81” på originalpress? Det har Krillebus! Evigt kudos, PA!”

Soundtrack: ”Relentless onslaught”, av och med After the Bombs. Att jag irriterat viftat bort dem så här länge, är ett kardinalfel. Förlåt.

Inga kommentarer: