fredag 14 januari 2011

”Forget about God/He’s not here to see”

Jag påminner att om du bor i trakterna av Linköping, är det din plikt att gå och se T.S.O.L. och Bombus på Lórient ikväll. Pronto! Info här.

För övrigt: Jag gillar ”Smala Sussie”. Jag gillar ”Tjenare kungen”. Jag gillar ”Bröllopsfotografen”. Men jag är inte övertygad om att världen verkligen behöver mer lyteskomik om hårdrock. Om om världen nu verkligen behöver det, kräver jag att få jobbet som stylist för ”Bröderna Hårdrock”. Filmen alltså.


Paper-tävlingen åker upp senare idag. Lovar.

Soundtrack: ”No more color”, av och med Coroner.

10 kommentarer:

johan, aka trixy sa...

neeej,
tjenare kungen?
är inte de en av de sämsta svenska filmer som gjorts sedan åsa nisse?
helt klart i klass med farväl falkenberg...

138 sa...

När jag säger att jag gillar en svensk film är det alltid utifrån premisserna att det är just en svensk film. Jag har sjukt låga krav gällande vår inhemska produktion, då nästan allt är helt vedervärdigt. Malmros CV är HELT OKEJ – för att vara en svensk regissör.

Slobodan Burgher sa...

Yo, dissa inte Asa Nisse filmerna

Supersatan sa...

Varför tvekar du? Du lär väl kunna snoka reda på ett telefonnummer eller e-postadress till Malmros, och väl där lyckas snacka till dig jobbet! Kom igen nu! Gör det!

138 sa...

”Tjena Uffe! Jo, vi känner inte varandra, men jag vill bara säga att jag KAN metalmode och trve pvnkdetaljer som absolut INGEN annan. Anställ mig, ditt slan!”

Nja, alltså. Inte så jag rullar.

Andréas sa...

Nej! Låt oss slippa denna fiim.

sikas sa...

omä du har ju inte alls koll på "metalmode". jag röstar för att Malmros borde anlita antingen impaler eller demonia! helst impaler.

138 sa...

Ja, jo, när du säger det på det viset så.

Johan Eklund sa...

Varför blev jag så himla lessen helt plötsligt?

138 sa...

Joha Eklund: För att du är ett sunt intellekt i en sund kropp, kanske?