söndag 16 januari 2011

Vinnare #1: Vinn Paper på vinyl

Eftersom kampen mot Kiss och cd ligger mig varm om hjärtat, vinner Skaparstigen den första vinylsingeln med den här motiveringen:

”Vår 3-åring växlar just nu mellan 2 cd. Kiss Greatest Hits & Kiss Alive. Han klarar dock inte av vinylspelaren än så jag tar TACKSAMT emot en sån singel.”

Visst, den överskrider min gräns på 140 tecken med 14 tecken, men jag låter det glida förbi. Annat beteende vore fjuttigt. Gratulerar. Seså, kan någon se till att vinna den andra skivan nu.

Mjukisbyxor samt slappt söndagsleverne. Tröja från Societic Death Slaughter, ett japanskt original, och sagostund med ”Binta dansar”.

På stereon: ”The power remains”, av och med Amebix. Sound Pollution har fått in den officiella återutgåvan på deras ”Monolith”. Ett måste för alla I Just Can’t Hate Enough-fanatiker som undrar varför jag tjatar om ICBM hela tiden.

11 kommentarer:

Mjukisbrallan sa...

MJUKISBYXOR???? Skandal.

midgetexpress sa...

Apropå mjukisbyxor och ICBM.
http://www.wired.com/dangerroom/2011/01/death-wears-a-snuggie/

Parne sa...

Kiss. FTW.

Jag vet att jag inte har något för det här...Men:

Bortse från kåtheten på bucks och du finner underbar rock. Det är en gåta hur folk kan gilla Hellacopters men inte Kiss. Allt efter andra plattan med Hellacopters låter bara som Kiss 74-78. Nu kan du svara att du slutade gilla Hellacopters efter andra plattan.

138 sa...

PARNE: Jag tyckte faktiskt att Hellacopters blev väl mkt Kiss redan när andra skivan kom. MEN sedan blev jag äldre och förståndigare och mer öppen och nu älskar jag i princip allt Hellacopters gjorde.

Jag tror att anledningen till att jag ÄNDÅ hatar Kiss är för att Nicke Andersson är en genial låtskrivare, medan Stanley/Simmons är två inkompetenta jävla nollor. Att de sedan får Eichmann/Himmler att framstå som genuina guldknuttar, är bara grädden på hatmoset.

138 sa...

Midgetexpress: Fantastik läsning. Hur gogglade du fram den?

138 sa...

Midget: Fy saaatan vad jag vill ha en sådan där death wears bunny slippers-patch.

Parne sa...

Ja, det här kan ju mycket väl vara den enda fråga som vi inte står eniga i. Och det tar vi nog med oss in i döden. Jag ger dig att Kiss har gjort mycket skit. Men jag älskar bandet för mycket...Så det som är värdelöst garvar jag åt och...älskar det också.

Det var i den här frågan jag för första gången skrev att "vi kan kalla honom för Christoffer Jonsson". Och sedan har det rullat på.

http://idiotensparad.blogg.se/2009/january/en-vuxen-mans-bekannelser.html

138 sa...

Jag måste ge mig själv att det där är den mest briljant formulerade annonsen på Tradera. Någonsin.

Parne sa...

Jag instämmer. Annonsen var klockren.

Skaparstigen sa...

Härligt! Tusen tack! Snällt att jag fick vara med fast jag omedvetet fuskade lite. Som icketwittrare räknade jag visst inte med att mellanslag var ett tecken.

midgetexpress sa...

Hittade den via Reddit om jag inte missminner mig. Denna sidan kanske kan vara en utgångspunkt om du vill ha tag på patchar; http://www.strategic-air-command.com/patches/0-patch-links.htm