måndag 17 januari 2011

Varför går det inte att öppna en Metro utan att äcklas till döds av människor som Petra Larsson?Jag sätter Olivia Obliteration i de manshatande lesbianernas slasherfeministiska stilett- och tårgaskurs när hon fyller sex år.

Världen har under min livstid inte blivit bättre – snarare sämre – gällande grottmanssynen på män, kvinnor och sexualitet, så det är det absolut mest rimliga valet.

Go for broke. Go for the balls.

7 kommentarer:

Johan sa...

Inte för att vara den men jag finner det absurt att man gör särskilda träningspass överhuvudtaget för barn. Aerobics är för folk med motionsnoja och stillasittande jobb, lekparker fyller den funktionen ganska bra för de små liven.

138 sa...

Det skriver jag under på. Men med ett eskalerande problem med barnfetma, är det väl för mycket begärt att föräldrarna ska engagera sig i att ta ut sina barn till lekparken.

Fredrik sa...

Det kommer att bli mycket värre innan det är kört.

Men jag reagerar också på att det är småbarn som skall träna. Sen när blev det fel på vanlig sport? Fotboll är billigt och både tjejer och killar kan göra det.

Att bara springa omrking och leka, bör räcka det med, som du påpekar. Eller?

Ska jag klicka gilla på det? 8)

138 sa...

Jag trycker gilla på att en kille som är med i ett band som heter Goatsodomizer bryr sig om barns fysiska aktiviteter.

Fredrik sa...

Jag har hoppat av. 8) Jag klarade inte av att vara så tuff på heltid. Och allt skulle vara svart. Jag har inga svarta mjukisbrallor. Det funkade inte. Det var inte jag, det var dem. 8)

Steve sa...

Nu är jag certifierad personlig tränare dårå och skulle kunna kladda ner kommentarfältet med tiotusentals ord om nutrition, anatomi och rörelselära, men jag nöjer mig med att länka till ett blogginlägg i stället. Håll till godo.

Clive sa...

Är det naivt att skylla allt på Sex and the City?
Jag gör det ändå.