onsdag 26 januari 2011

Just nu, i den svenska verkligheten


Kudos, Sandy.

7 kommentarer:

Fredrik sa...

Ändå skönt att två personer som i princip kämpar för samma sak: ökat klassförtryck och Ojämlikhet - deras politik får samma resultat, klassförtryck och Ojämlikhet.

Den fruktasvärda vänsterextremismen innefattar protester mot USAs imperialismen, samt protester mot McDonalds. Klart att veganer är terrorister i så fall. Hade du dessutom varit i indien hade du riskerat dödsstraff, om du försökt förbättra dina arbetsförhållanden. På tal om att fucka facket.

Nej. Hela sverige är orimligt.

Anonym sa...

vem e kärringen ?

Fredrik sa...

Förste meningen, och för detta tackar jag min dyslexi, saknar det sista stycket...

Ändå skönt att två personer som i princip kämpar för samma sak: ökat klassförtryck och Ojämlikhet - deras politik får samma resultat, klassförtryck och Ojämlikhet - får dela på bildutrymma.

Anonym: beatrice ask.

1658 sa...

Vad har för övrigt hänt med Åkessons leende? Tandröta eller är det någon som givit honom på moppo?

Anonym sa...

Immigration and the Moral Right to Save Europe and the West!

http://www.youtube.com/watch?v=g_eh6DBpAqI

138 sa...

Oh, David Duke. Solid och trovärdig snubbe, precis som alla som tycker vita maskeradkläder och en spetsig trollkarlsluva är det snyggaste som finns. Lajvarrasister – fuck off.

Steve sa...

Fredrik: Detta är inte sant. Klassklyftona ökar men den rena fattigdomen minskar med Alliansens arbetsmarknadspolitik, medan i synnerhet Vänsterpartiets monetärpolitiska och fiskala (goggla) strategier successivt leder till att ALLA blir mer eller mindre fattiga - det rör sig om ett långsiktigt undergrävande av den privata sektorn och i förlängningne hela samhället.

Ps. Till ni som alltid gör era omvärldsanalyser baserat på socioekonomiska faktorer kan jag för övrigt rekommendera boken "Happiness around the world" av Carol Graham. Alla människor på Moder Gaia måste inte ha platt-tv och högskoleexamen för att bli lyckliga.