söndag 11 januari 2009

Umeå hardcore goes Mosebacke. Typ.


Nu på torsdag den 15 januari tar diverse Norrlandskändisar över Mosebacke för en kväll av rock and/or roll:
Mary’s Kids: med umeinventariet Pelle Backman, från Sveriges mest underskattade punkband The Vectors, på bas.
Stefan & The Problematix: soloprojekt från Stefan Granberg, frontman i Sveriges näst mest underskattade punkband Randy. På trummor ser vi Mattias Ottosson från Regulations, Tristess samt Bastard Priest, och på bas återfinner vi Kenny Håkanson från saligt hädangångna Hellacopters. Han har bott i Östersund.
Masshysteri: melankolisk pop med rötterna i UÅHC.

Klackarna i taket!

UPPDATERING: Goth-Henrik meddelar att Kenny "inte bott i Östersund. Det är Robban. Kenny har bott i Hälsingland." My bad. Men det blir ändå mycket Norrland för pengarna på torsdag!
UPPDATERING IGEN: Kartläggningen av exakt vart Hellacopters rytmsektion bott genom åren, fortsätter. Parne låter hälsa att jag kan "tala om för Goth-Henrik att Robban bott i både Östersund och i Edsbyn, det sista ligger i Hälsingland. Kenny har bott i Gävle. Det ligger i Gästrikland."

3 kommentarer:

Pappa sa...

Ses där då! The Palms är Maltes (från Mazarine Street) nya band.

Den Beforskade sa...

Kenny har för övrigt även bott i Malmö. Det ligger i Sudeten-Sverige. Där sågs han inte sällan på ökända ölhak på det beryktde kulturkvarterat Möllan. Även en gång sedd ute med Dawn-sångaren Vampyric Sorgh Forss syster. Bara en sådan sak...

Anonym sa...

robban spelade i Celeborn i Östersund. I bandet återfanns dessutom Jon Jefferson Hobo Humpin' Slobo Babe Klingberg, vars farsa för övrigt heter Bo-Anders och som på sin tid gick i spetsen för svensk proggmusik med bl a Pärson Sound, (International) Harvester och Träd Gräs och Stenar som medel. Var det nån som sa ankdamm?