lördag 10 januari 2009

Sjakk Matt Jesu Krist


Fuck off Gud-ledare i dagens DN. Övre vänstra hörnet: en flygande tzayburrito.

"Men Åke Green är precis som påven en ockupant, en religionsföreträdare som tar sig friheten att sprida sitt etter över oss alla." PC Jersild, sidan 4 i Dagens Nyheter 10 januari 2009.

Varenda religion bygger på det oförsonliga och poänglösa hatet gentemot de två B:na: bögar och brudar. Tyvärr så är jag rädd att 2009 blir ännu ett nederlag för oss icke-troende och tänkande människor, då världens religiösa blir fler, mer påträngande och galnare för varje sekund som går. Men det finns i alla fall några journalister som inte daltar med dessa dårar, och gör sitt för att befria oss oskyldiga från religionens kärlekslösa famn. PC Jersild är en av dessa. I tider då tv och tidningar springer benen av sig för att ge olika trosinriktningar så mycket utrymme som möjligt – cutting edge och alla ska med när det i själva verket är så att alla ska bort – är det otroligt skönt att läsa.
Tack.

4 kommentarer:

Anonym sa...

I Karlstad brukade det sitta uppe fin-fina lappar på stan som hyllade Pastor Green som "en sann frihetskämpe". Jag älskade verkligen att bo i Karlstad.

Anonym sa...

Är det kött jag ser där?

Herral de Santina sa...

Nej, det är ju straight up fucking tzay. Munkarnas gåva till folket. http://sv.wikipedia.org/wiki/Tzay. Har du aldrig ätit det?

Anonym sa...

Okej, men vad gör man med alla kristna och muslimer i landet (de som inte bara tillhör en religion nominellt sett utan ber, bevistar kyrkan/moskén etc. Det finns trots allt en hel del sådana.) Låter Migrationsverket ta hand om dem?