fredag 22 april 2011

Dr. Has-Been Helvete & The Not So VIP KvltHan sågar rockscenen som ”oviktig och trött”. 2011 sysslar Hans-Erik Dyvik Husby nämligen själv med ”viktig rock”, det vill säga lättsam och ofarlig industrimetal med tio år gammalt bäst före-datum. Gubevars.

Människor som hört debutalbumet klassar det som en ”oviktig Marilyn Manson-kopia” och spår redan att det ”kan vara årets sämsta skiva”.

Må så vara. Men jag ser det som årets bästa och mest intressanta bilolycka. Du vill egentligen inte titta, men kan ändå inte låta bli.

Jag längtar redan till Getaway Rock.

8 kommentarer:

Skinny sa...

Den mannen har lite för höga tankar om sej själv och sitt skittråkiga band "-Vi kommer att förändra rocken". Ja, tjena, och snart kommer Jesus med min pizza.

Anonym sa...

Hejade på Hank igår på Inferno, funderar fortfarande på om han har legat med Carola.

138 sa...

Vad gjorde han där? Spelade de?

Stauff sa...

Getaway blir finfint.

Angående Dr MumboJumbos korsformade ufo-tripp så ja... Någon borde ha sagt "NEJ" redan i en inledande fas. Nästan värre än Suicide Blitz.

138 sa...

Ursäkten på SB är väl att där gick det så snabbt att ingen hann med att säga nej innan det var över. Men det här projektet har ju ändå haft en rätt lång startsträcka.

Stauff sa...

SB var som ett idealförhållande m.a.o.

Kranium sa...

Ska bli sjukt spännande.
När jag sent om nätterna färdades hem från mitt (nattsvarta) snickerijobb i (snövit) firmabil lyssnade på (sveriges)radio,i en hel veckas tid var hank gästdj. Det märks att han gått på H i typ 20 år för hans musiksmak var ungefär som en mellanstadieelev 1991. När han ville spxa till den slängde han in typ Korn som ett exempel på hur bra koll han har på modern musik.Detta plus scientologin bäddar för en plastcykel av guds nåde.

Anonym sa...

"Doctor Midnight"= L.Ron Hubbard
"Mercy Cult" = Church of $cientology.