söndag 24 april 2011

Siepen Laughs As You Eternally Rot vol. 2Påsken lallar på.

Ikväll Parasytic och Iron LambGrundbulten. Igår modejakt.

I min eviga strävan efter att bli ”punkens (hårdrockens) Peter Siepen” bladar jag in på Beyond Retro och hittar en lämplig hatt.

Olivia Obliteration reagerar på samma sätt som när hon ser stora bussar och stora byster: ”Åååååååj…”.

Jag låter hatten vara. Mest för att jag inte kan föreställa mig ett lämpligt tillfälle då jag kan smälta in obemärkt bärandes en hög illröd cylinderhatt. Inkognito och diskret, så rullar jag.

Varje gång jag går in på Beyond Retro och ser personalen börjar jag spana efter dolda kameror. Jag har ännu inte hittat några.

Däremot hittar jag alltid mängder av djurtröjor. Det är som att Kiviks marknad och Vännäsdagarna dammsugits på designer i hopp om att varje Vice-hipster ska känna suget efter att äga en airbrushad photoshopvarg för trehundra kronor.

Gärna med en fullmåne i bakgrunden, kanske även en indianfjäder.

Eller varför inte en Whitesnake-tröja från 00-talet, komplett med gemensamma turnédatum med Winger, Warrant och Slaughter (US) på ryggen? Vem blir det snedknullade och fullständigt misslyckade trendoffret att plocka hem den för några sköna hundralappar?

Min favorit är ändå en uppenbart nyproducerad ”Ride the lightning”-t-shirt från Metallica. Lite urtvättad, lite sned – din för endast fyrahundrafyrtionio kronor. Mer än dubbelt så mycket som det kostar att köpa en ny. Fast det så klart, då måste du slita på den själv.

Som hittat.


Soundtrack: ”My war”, av och med Black Flag. Inte så bra, egentligen. Dock cool.

3 kommentarer:

Petri sa...

Willy Wonka stylee!

Parne sa...

Haha. December 2008:

http://canthateenough.blogspot.com/2008/12/south-will-rise-again-or-maybe-not.html

Parne sa:

Egot i mig tipsar om mina egna rader angående Carlings jävla tröjor. Spana här: http://idiotensparad.blogg.se/2008/october/manson.html

Och du...jag var sjukt nära att köpa tröjan på HM, Black Sabbath alltså. Jag stod fan i tre minuter och stirrade på tröjan och undrade om det var dolda kameran. Bra jävla skaplig tröja det där. På jävla HM.

138 sa:

Ja, som sagt: ibland trillar man dit å skriver ett sjukt trött inlägg om Carlings. Slå in öppna dörrar, någon?

Lars Ohnly sa...

my war är ju skitbra