onsdag 3 augusti 2011

I JUST CAN’T HATE ENOUGH 2.0

Det är dags för mig att inse att jag inte är bra på humor, sarkasm och ironi. Gång på gång skriver jag saker, på papper eller på internet, som jag tycker är roligt och underfundigt. Gång på gång missförstås jag av folk som jag brukar kallas mollusker.

Nu har jag förstått att det är jag som är mollusken.
Det är ni som är de normala.
Jag är helt enkelt inte rolig människa.

Så. Nu är det slut på det. IJCHE rensas från alla försök till ironi, skämt, obskyra referenser och internhumor. Från och med nu ska jag bara skriva saker som omöjligt går att feltolka.

Seriöst: o-fucking-möjligt att ta på fel sätt.

Jag har inte Facebook. Men det här blir min statusuppdatering. Jag hoppas att ni ska gilla mina små inlägg om stort och smått här i livet, och att jag kan sätta guldkant på just din tillvaro.

Väl mött.

4 kommentarer:

Tompa sa...

Haha

Anonym sa...

Neeeeeeej!!!!!!!

Daniel Förfan sa...

Alltså, snacka om backfire. Detta med den gode Stanley är ju hejdlöst kul i all sin bedrövelse. Dags för good clean fun for the whole family Christoffer. Ironi är inte något som inom frikyrkligheten ännu förståtts. Bra du börjat med pepp!, något hela familjen förstår. Bra att alla pratar svenska också!
Det jag sa till dej på Getaway (något jag av förståeliga skäl du inte kommer ihåg) när jag träffade dej utanför gasklockan, var att jag älskar och hatar din blogg. Numera bara älskar jag den. Inte i min vildaste fantasi trodee jag att du skulle få frikyrkligheten på din sida. Detta är Bizarro och Monthy Python i ett.

Lost Johnny sa...

Briljas.