fredag 2 januari 2009

Manifesterandet av ett icke-materiellt levene fortsätter


Foto: Peter Herneheim

Istället för att skriva Amebix-artikel, eller söka jobb, har jag gett mig på att gå igenom drygt 3 000 lp-skivor (se bilden ovan för en icke-komplett samling) och börja välja ut vilka som ska utplånas för gott ur min ägo. Sjukt svårt. Vad är värt att behålla? Cattle Decapitation? Dubbelex av Crossed Out? Burst? Christ On A Crutch? Burning Witch? Danko Jones? Chokehold? Cobra Noir? Bildskivor med Celtic Frost och Bolt Thrower? Cripple Bastards? Anal Babes? Black Market Fetus? Blatant Yobs? Alla ovanstående band är ju bra (nåja…) men är de tillräckligt bra för att ta upp plats i mitt liv?

Riktlinjer, tack.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Gör inte som jag gjorde när jag sålde allt som jag inte kände för att lyssna på för tillfället. Fråga dig istället för varje skiva om du någonsin kommer vilja lyssna på den plattan igen. Seriöst! Om svaret är nej - sälj skiten. Annars - behåll.

Herral de Santina sa...

Vad har du gjort dig av med som du ångrar?

Per sa...

Jag ångrar en del saker jag sålt bla nån platta med X och lite obskyr new wave, synth mm, det sista mest för att jag hade fått ohyggligt mycket mer för det idag. Numera gillar jag inte att sälja skivor.
Jag har aldrig gillat bildskivor och har i princip inga dubletter. Så jag skulle sälja dubletter och byta bildskivor mot riktiga skivor. CD har jag aldrig engagerat mig i, så där kan man väl sälja allt som inte är sjukt svårt att få tag på.

Men varför vill du sälja skivor? Fix ide eller är det nån poäng?

Anonym sa...

ge mig celtic frost, crossed out och bolt thrower-skivorna och sälj resten.

Anonym sa...

inte sälja, bränn allt istället som en sann provokatör. så, jag har löst allt åt dig. bränn allt från B till X, så kan du behålla raped ass 7" och ääritila, du behöver inte mer. shitjob.wordpress.com

Herral de Santina sa...

Per: Jag har hittat Gud och vill äga mindre.

Anonym sa...

Jag skulle då kunna tänka mig att förbarma mig över Burning Witch-plattor som du inte vill ha vilken dag som helst..

Anonym sa...

vrid soffan så den är vänd mot rummet istället för mot fönstret

Herral de Santina sa...

Hmmmm... hur menar du då? Då täcker man ju hela elementet.

Unknown sa...

okej byt plats på skivhyllan och soffan + bordet då

så där kan det ju inte se ut

eller har du stans fetaste utsikt? då borde du skaffa en högre soffa (modell barstol) så du kan se den

för du är väl inte så materiell att du har en tv i motsatta hörnet?

Den Beforskade sa...

Skänk bort det du tycker är ointressant... Finns ett nöje i att köpa grejer på nytt om det skulle vara som så att du börjar peppa på det igen.