tisdag 28 december 2010

Alla som inte gillar ett snöigt Gävle är våldtäktsmän

Barnfritt utomhusbad. Bubbel i karet. Bubbel i glaset. Vinterlovets likstelhet börjar så sakteliga lossna. Snart är I Just Can’t Hate Enough tillbaka. Tålamod.


Ytterligare recept på utomordentligt mentalt töväder:En grindprofet, tillika haschtomte av rang, stoppar upp besinningslöst värdefulla vinyler i vröven. Kudos till dödsföraktet.

6 kommentarer:

sikas sa...

haha! ove vs hypen 1 - 0

Anonym sa...

hatar ett snöigt gävle men det kanske beror på att jag bor här.....

138 sa...

Precis. Jag tror att det krävs att man INTE bor i Gävle för att uppskatta staden, veta att det finns en utväg. Plus att det naturligtvis hjälper att upprätthålla en viss konstant promillehalt.

Trve story: När jag var i Gävle i somras på Getaway Rock tyckte jag att ALLA var så vackra, så skinande sexigt snygga. Nu när jag var där insåg jag att alla är precis lika småstadsfula som i Umeå. Köpis alltså… Urgh.

Småstadsfulhet, en helt annan fulhet än storstadsfulhet.

Jonsson sa...

Om nu småstadsfulhet finns i städer som Umeå och Gävle, hur äckliga är inte vi i bonnhålorna(typ Ljungby) då? Tur spegeln på toan är sönder.

138 sa...

Byhålefulhet är säkert ett alldeles eget kapitel. Men jag vet väldigt lite om den. Fixa spegeln och berätta!

Sulla sa...

Vems stjärten är vet jag, och vem sjuan tillhör vet jag också, men vem av dem menar du är haschtomte? BTW: lägg märke till det bortrivna i omslaget, apropå hasch och så.