onsdag 15 december 2010

”I am now your Shah today/Now I command all of you/Now you’re going to pray in school/I’ll make sure they’re Christian too”

Igår natt läste jag det här i ett sömndrucket skede. I morse vaknade jag och var övertygad om att det var en dröm. Men – nej. Tyvärr.

Anna och Jonas påminner mig om att trots att Ulf Nilson alltid varit ett högerspöke av grandiosa mått, så har han denna gång helt växlat in den mentala lådbilen i ett fritt fallande friläge.

”Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer. Kort sagt: vi befinner oss i krig, Sverige liksom alla andra europeiska länder (och naturligtvis ’den store satan’, USA). Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt.”

Ordet ”pursvenskar” är extremt trve för en man som propsar på morgonbön i plugget. Ulf Nilson är en avdankad strandraggare som helt seglat snett, rakt in obehagligt rasbiologiska vatten.

Nu får Nilson inte helt oväntat tummen upp av Sverigedemokraterna, då han lyckats vränga in sin förkrympta gubbkuk av stål i ”den annars så islamvurmande och vänstervridna Expressen”.

Mer än rimligt. För att citera Anna: ”Ska Ulf Nilson ut och mäta skallar härnäst?” Ja, vi får hoppas det. Happy trails, Uffe!

Uppdatering: Läs Ulf Nilsons fantastiska replik på kritik – här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det rimligaste i det här läget är väl att damma av den gamla "Uffe was a nazi"-skivan och trycka upp ett nytt omslag. Kan vi få bägge uffarna på en och samma bild tro? Om vi lockar med gratismat?

R sa...

Skrev ett blogginlägg om hur islamiseringen av Sverige går till. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/uffe-har-ratt.html

Anonym sa...

@R: Jag skulle ta dig på mkt större allvar om du bloggade på pursvensk.se. Kom igen, regga nu!

JC sa...

Konstigt att någon är förvånad med tanke på att Uffes krönikor varit ungefär lika nyanserade sen 90-talet... Tydligen bär han pacemaker nuförtiden...någon som vill skicka en väl vald onkel kånkel låt till hans mail?